Alvászavar? Hogyan tovább?
2,5 éves kisfiam nagyon eleven, sok energiája van. este mese és lámpa oltás, az ágya mellett ülök, amíg el nem alszik. ez nagyon hosszú folyamat után sikerült ezt elérni, ennek is nagyon örülök...
éjjel többször is felkel, átsétál a szobánkba és mindig viszem vissza a helyére. miért ébred fel esténként min 3x? van hogy 5x. mit tehetnék?
szia!
Nálunk is ez volt, aztán rájöttem, hogy jön a foga, majd kijött a foga és nem aludt, ekkor kitaláltam, hogy igyon tápszert éjszaka, így csak egyszer kel fel éjszaka. Fiam most lesz 2 éves.
A lámpa is jó, nálunk sárga színű és eltakartam még jobban, hogy ne zavarja annyira fény, de azért legyen.
Az nem lehet, hogy melege van?Vagy fázik? MÉg ez ís befolyásolhatja...
A kislányom 3 éves, ő is minden éjjel felkel. gyakorlatilag már mindnet kipróbáltam, de úgy tűnik hiába. Szerintem csak engem keres, és meg is szokta már, de szerencsére hamar visszaalszik.
4 átaludt éjszakánk volt a 3 év alatt... kitartás:)
könöm a válaszokat
mindent kipróbáltam, könyveket olvastam erről
kellő a hűvösség, meleg fürdő, levendula szappannal, kis fény a szobájában, ... már nem tudom mi legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!