Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a családtagok nagyon...

Ha a családtagok nagyon zárkózottak, az Identity játék segíthet?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet szórakoztató ez olyanoknak, akik nagyon nehezen nyílnak meg? Pl. az aktivityt sem szeretik, mert ciki nekik a mutogatás. Akkor ez menni fog nekik vajon? Esetleg használna is valamit? Nem tudom érdemes lenne-e megvenni.
2011. márc. 30. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az említett játékot nem ismerem, de az én családom is eléggé nehezen oldódik, ez a játék azonban mindig nagy sikert arat:

[link]

Szerintem szórakoztató!:) A lényege, hogy egy rakás egyformának tűnő bábúból kell célba érned lehetőleg a sajátoddal.. És ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan hangzik! Némi csapatmunkát is követel a dolog, ugyanis az ellenfelet is kézzel-lábban szabad akadályozni a győzelemben..:)

2011. márc. 30. 13:17
 2/9 anonim válasza:
68%
Nem valószínű. Egyszerűen nem társasági emberek, ennyi. Nincs ezzel semmi gond.
2011. márc. 30. 13:18
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Én zárkózott vagyok és ki nem állhatom a társasjátékokat, kártyajátékokat.
2011. márc. 30. 13:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak szeretném ha a gyerekeim kommunikatívabbak lennének és több lenne az önbizalmuk. Lehet, hogy én rontottam el a nevelést valahol, de nincs pénzem több százezres tréningekre beíratni őket. Gondolnám, hátha valamit segíthetne ez a játék is.
2011. márc. 30. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Én csoportfoglalkozásra bevittem, idegen emberek nyíltak meg egymás előtt. Sok sírás volt. Egyszer egy kollégiumi foglalkozáson is játszottuk, ott egymás mellett élő emberek tudtak meg olyanokat a másikról, amit soha nem hittek volna. Itt is volt sírás.
2011. márc. 30. 13:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze én is zárkózott vagyok (tőlem örökölték), de én már kinőttem ebből, szóval valami engem már átsegített ezen, jó lenne, ha őket is átsegíthetné. Mert nem igaz, hogy jó zárkózottnak lenni.
2011. márc. 30. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Előző vagyok, az a baj a játékkal, hogy egy idő után, miután az összes kártyát átbeszéltétek, már nem okoz akkora örömöt, unalmassá válik.
2011. márc. 30. 13:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát azt nem szeretném azért, hogy játék közben az egész család bőgjön.
2011. márc. 30. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Megértem, hogy csak a gyerekeidnek akarsz jót, de vedd figyelembe, hogy ha állandóan nyaggatod őket ezzel csak még jobban be fognak záródni. Engem is gyerekként táncra, zenére és hasonló dolgokra írattak be, hogy leküzdjem a zárkózottságomat amitől csak feszültebb, és zárkózottabb lettem. Ne próbáld meg olyan dolgokra rávenni őket ami nekik nem tetszik! Próbáld meg kitalálni mi az amiben örömüket lelik, nekem a sport, és kirándulás lett ez, de erre magamtól jöttem rá. Szerintem a gyerekeidnek is maguktól kell rájönniük, hogy mi az amiben örömüket lelik, és akkor a félénkségük is el fog múlni. Segíts nekik megtalálni önmagukat, de ne legyél erőszakos mert akkor még csak ártasz nekik.
2011. márc. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!