Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jobb ötlet szülinapra a párotoknak: saját tervezésű párna vagy plüss+csoki?
párna.
Föleg, mert salyát tervezesu. en kihalnák a tsodalattol, ha ijet kapnek a tsalyomtol.
iszonyatt meno lehet szerentem. komojan. aszt tsinald neki, asz lesz a lyo. !: ) :)
Egyik sem...
Ha már édességet adok neki, inkább én sütök.
Vagy pedig, a hobbijával kapcsolatos ajándékot adok neki, vagy olyan dolgot, amire tudom, hogy szüksége van.
Ha parod erre vagyna, akkor valoszinüleg mar tudnad.
A ket opcio közül a parnat tartom szemelyesebb ötletnek, de ettöl függetlenül a helyedben atgondolnam meg egyszer a dolgot.
Nem ismerem a fiudat, ezert csak a magam neveben tudok beszelni, de egy többe-kevesbbe haszontalan ajandeknal en sokkal jobban tudok örülni egy közös elmenynek. Kerettöl függöen hivd el gokartozni vagy szervezz meg egy szep turat picknickkel vagy ehhez hasonlo.
Baratnöm elözö születesnapomra egy többnapos motoros turat szervezett. Egy kis füzetbe rajzolta az utvonalat, hogy miket fogunk csinalni, hol fogunk ejszakazni, miket megnezni es telefirkalta szivekkel es ruzsos puszinyomokkal. Fantasztikus es emlekezetes elmeny volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!