Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fényképes párna ajándéknak rossz ötlet?
Sajnálom:/ Csak gondoltam mivel, az én párom is eléggé "lányos" örülne neki:/
Tudtok valami jobb ötletet?:D
szerintem gáz. én nem adnék, és nem is örülnék neki. persze lenne ez a 'jajj de jó, tök tetszik :)' és biztos hazsnálnám alvásra, de ez olyan sablon szerintem. én mondjuk karácsonyra egy ezüst szívecske medálos karkötőt kaptam a barátomtól és annak baromira örültem mert jó karkötőm kevés van :) és nagyon jól eltalálta :) lehet, hogy ez is sablon kicsit (nem törött szíves) de szerintem 1000x jobb mint a párna
17/L
előző vagyok :D
hát nekünk eddig 2x volt ajándékozás.
karácsony és a szülinapja. mmint amit én adtam a barátomnak :D
karácsonyra egy pénztárcát kapott, ilyen bőrpénztárca, a kedvenc bandájának a logójával meg minden :) (mert előtte mindig a zsebében tartotta az összes pénzét) és baromira örült neki :D
szülinapjára csináltam tortát (szereti a gyümölcsös dolgokat+vaníliapudingot=tortaalapra vaníliapuding, rá banán és a közepére eprekből egy szív+tortazselé. ízlett neki :D) + nem volt nálunk senki aznap+éjszaka+rendeltem neki pólót, amit szerdán adok oda neki :)
esetleg vmi jó kulcstartó, pénztárca, póló, édesség (valanetin-nap: szív alakú sütik :D + vizipipa dohány) a hobbijával kapcsolatban valami, vagy amit sokszor emleget, akár egy cipőfűző (vagy nálunk a vizipipa dohány volt ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!