Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1. évforduló, ajándék? Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. évforduló, ajándék? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Barátommal januárban leszünk 1 éve együtt.

Nagy focirajongó, név szerint a Barcelonát szereti.

Ajándékként valami félig-meddig saját készítésű dologra gondoltam.

Azt tudom, hogy a Barca jelmondata az, hogy: "Més que un club", azaz magyarul, hogy "több mint egy klub".

Egy párnát szeretnék neki adni, amire ráírom, hogy több, mint egy szerelem így spanyolul, szóval egy kis Barca beütése is lenne, de magához az alkalomhoz is kapcsolódna.. Szerintetek milyen ötlet?

Illetve fényképet hogy lehetne rárakni erre a párnára?

Köszönöm előre is a válaszaitokat:)

2012. dec. 2. 20:43
 1/5 Tomi8 ***** válasza:
Ez nagyon jó :D Nekem tetszene. Párnára képet bármelyik plázában tudsz csináltatni ahol névjegykártyát vagy bélyegzőt készítenek.
2012. dec. 2. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Arra azért felhívom a figyelmed, hogy amit írtál (Més que un club) katalánul van és nem spanyolul, a Barça katalán focicsapat.
2012. dec. 2. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Ú, tényleg, katalán.. Ez így nehezebb, de köszönöm!

És első válaszoló, neked is köszi szépen!:))

2012. dec. 2. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:

'Több mint egy szerelem':

spanyol: Más que un amor

katalán: Més que un amor [mész kö un ömor] (amit [ö]-nek írtam, az valójában olyan, mint az angol "the" magánhangzója).

2012. dec. 3. 07:56
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél!!:))
2012. dec. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!