Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jobb ötlet szülinapra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jobb ötlet szülinapra a párotoknak: saját tervezésű párna vagy plüss+csoki?

Figyelt kérdés
Fiúnak :)
2017. márc. 8. 00:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A páromnak vasárnap lesz szülinapja. Ma elmegyünk együtt egy szex shopba és megveszem neki, amit kiválaszt, és együtt hasznàljuk majd.

Tavaly mozijegyeket kapott, korábban kedvenc foci csapatos tárgyat, bőr pénztárcát. Egyszer kapott egyedi fényképes ajándékot, az egy egyedi boros címke volt egy üveg boron, mert a tesója véletlenül eltörte azt a bort, amit az érettségiekor vett és az esküvőnkre tartogatta.

A férfiak általában nincsenek oda a plüssökért, díszpárnákért, de a barátod lehet kivétel, viszont ezt csak te tudhatod. A plüss helyett lehetne kedvenc szuperhősös figura, vagy képregény is, ha kedveli ezeket.

A csoki jó, ha tudod mi a kedvence.

2017. márc. 8. 08:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Párna meg plüss egy férfinak? Komolyan? NE! Sör, pia, kirándulás, lepd meg vacsival, szabaduloszoba, ilyesmik.

Én eléggé csalodott lennék, ha a párom ilyen baromságot adna.

2017. márc. 8. 09:47
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem mindketto gyenge ajandek, ezekben en is a gesztusnak orulnek csak nokent.

En vagy programot vennek neki (szabaduloszoba), vagy valami technikai kutyut amit hasznalna, kiegeszitesnek valami jo borapolot az uj acelbetetes bakancsahoz, mert azt lusta maganak keresni de tudom, hogy kene :D Vagy mittomen, ezerfele hasznos dolog eszembe jutna meg ha tovabb akarnek gondolkodni, de neki csak ev vegen lesz a szulinapja. Mindenki jobban orul valami hasznos ajandeknak mint az ilyen giccses dolgoknak.

2017. márc. 8. 10:51
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ne hallgass a többiekre. Persze lehet adni szabadulósjátékot is, de ha például nincs rá annyi pénzed, ezeknek a tárgyaknak is lehet örülni fog. Barátom nagy kocsi mániás, imádja a kocsiját, de sajnos lehet el kell adnia. A párnára a kocsit nyomtattam rá, megszerkesztettem előtte a képet és mivel az ágy elég központi helyet foglal el nálunk ;) , minden nap látja. Ő személy szerint örült neki, de Te ismered. Mindenféle ajándékozási formát kreatívvá lehet varázsolni. Erre ne görcsölj rá, lényeg, hogy személyes és vagy hasznos ajándék legyen a másik számára. :)
2017. márc. 8. 14:18
 15/16 anonim ***** válasza:
fiúnak ezek? szerintem egyik se. talán inkább a plüss+csoki, de az is csak a csoki miatt. :D
2017. márc. 8. 16:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Inkább kirándulás, vacsi egy étteremben, esetleg saját készítésű sütemény. Személyszerint én jobban értékelem a közösen eltöltött időt, mint egy tárgyat.
2017. márc. 10. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!