Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok jogos a kiaakdás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok jogos a kiaakdásom? Hogy miért nem vesz semmit a párom?

Figyelt kérdés

A párommal már lassan 3 éve együtt vagyunk, és eleinte minden jó volt csak az utóbbi 1 évben romlott el. Mert úgy érzem néhány fontos jövőbeli tervben nem egészen egyezünk és ez most bukott ki. Én még egyetemen voltam végzős mikor összejöttünk, ő már dolgozott és tudni kell, hogy már akkor is elég jól ment neki. Persze nem ezért jöttem össze vele, hiszen honnan is tudhattam volna?(ezt majd később) Viszont amióta vele vagyok tudom és látom, hogy sorra bejönnek a számításai, és hogy mennyi pénzt keres nagyjából a vállalkozásaival, aminek nyilván örülök csak hogy...Ő nem akarja elkölteni még egy kis részét sem, merthogy az “kell” és befekteti mert komolyabb tervei vannak. Annyi van, hogy szép albérletben(!!!) lakunk, de nem egyszer költöztünk már, neki prémium alapanyagok és egészséges cuccok kellenek a főzéshez, meg évente párszor elvisz nyaralni bár azért is könyörögnöm kellett, (mert fél a repüléstől) hogy picit lazítson.

Amit viszont nem értek és nagyon zavar, hogy miért nem lehet lakást/házat venni? Hiszen tudom, hogy telne rá! És ideje lenne valljuk be mert engem kikészít ez az albérlet és bizonytalanság. De le lettem oltva, hogy az a pénz másra kell, nem szórja el ilyenekre meghogy majd pár év múlva ötször annyiért nézhetnék házat mint most az nem lenne jobb? Kocsira ugyan ez, nekem mindig álmom volt egy bizonyos típusú kocsi (megjegyzem nem elérhetetlen), és tudom, hogy megvehetnénk...De persze azt sem, pénzkidobás, biztos csak villogni akarok vele. És ezek nagyon rosszul esnek, amúgy így szeret meg úgy szeret de ha valamit tenni kell ami neki nem érdeke (pl a féltett pénzügyeit érinti) akkor már nem számítok, érdekes ez. Kinézek egy laptopot és akkor “ez sz*r, túlárazott” “minek neked ilyen?”. Mindenért majdnem könyörögni kell, én meg nem fogok. Persze tudom ezek nem tűnnek “first world problemsnek” de ha ő mondja, hogy közös kasszán vagyunk elvileg, hogy mindent meg szeretne adni nekem akkor miért nem teszi? Nyilván anyagiakban én nem tudok neki annyit nyújtani de minden másban igen, folyton mondják neki, hogy milyen szép/bűbáj barátnője van, milyen szerencsés, ő meg “tudom tudom”. Nem vagyok nagyképű sem, lehet úgy tűnik és ezt is próbálom szerényen mondani de tény, hogy az ágyban is irtó jó vagyok. Szóval szerintem ő nem lehet elégedetlen.

2018. jan. 1. 13:24
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagy köteles, és eltűröd.

A kiakadásod nem jogos. Te egyelőre csak az épp aktuális csaja vagy.

Nem neked vesz házat, hanem magának. Olyat, amilyet ő akar, ami neki tetszik. Ami az ő pénzéből lesz az ő nevén. Csajok jönnek, mennek, de az otthon megmarad.

Ugyanez érvényes a kocsira is. Nem neked veszi, hanem magának, olyat, ami neki tetszik. És ha egyszer mész, akkor úgy mész, hogy azt viszed, amit te vettél.

Amíg pont tojik a véleményedre, addig jó, ha tudod, hogy nem tervez veled hosszú távon. Teljesen mindegy, hogy tudsz kefélni. ;)

2018. jan. 1. 14:51
 22/46 anonim ***** válasza:
88%
Semmit sem tehetsz. Hagyd el, ha nem egyezik a jövőképetek. Vagy nem akarod, mert sok pénze van??
2018. jan. 1. 14:55
 23/46 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagy köteles eltűrni, de mibe fogadjunk, hogy eltűröd, mert önállóan képtelen lennél fenntartani magad az igényeiddel együtt.

Èn is javasolnàm a prostituàlt foglalkozàst, tudod nem szégyen az, lényegében most is erre hajtasz, különben eszedbe nem jutna, hogy azèrt mert kefèlget, azèrt neked màr autó meg hàz meg nyaralàs jár.

Ha vannak igényeid, oldd meg hogy ki tudd elégíteni magadnak. Ne mástòl várd el.

Az elején komolyan azt hittem ez valami trollkérdés mert ennyire hülye nem lejet valaki, szóval azt hittem csak provokátor vagy, de a válaszokból látom, hogy sajnos mindig van az a szint aminél még van lejjebb.

Remélem a pasid elolvassa ezt a kérdèst, ha egy kis esze van akkor egyértelmű lesz neki hogy egy pénzéhes ribivel van együtt.

Az meg egy dolog hogy azt hiszed magadról, hogy jó vagy az ágyban, de láttam én már karón varjút, mindenki helyettesíthető... és a legjobb nőket is unja valaki...

2018. jan. 1. 15:07
 24/46 anonim ***** válasza:
96%
Kicsit nagyok az igényeid, holott még magadat is csak jó kefélni való csajként jellemzed. Süt az írásodról az anyagiasság és még "követelőzöl" is.
2018. jan. 1. 15:18
 25/46 anonim ***** válasza:
22%

Nem értem, miért bántjátok itt a kérdezőt. Ha közös kasszán vannak, akkor ugyanúgy joga van a pénzhez, mint a csávónak.

Ha pedig valamelyik félnek ez nem tetszik, akkor még mindig ott van az a megoldás, hogy legyen külön kassza, és mindenki fizesse ki a részét az albérletből, kajából, közös programokból.

A közös kasszába úgy tudom, hogy belemegy a nőnek a pénze is (nem csak a férfi!), és ez azt eredményezi, hogy a saját, megkeresett pénze fölött sem rendelkezhet.

Én tuti nem lennék ezzel a taggal közös kasszán, inkább megvenném magamnak a saját pénzemből, ami kell.

22/N

2018. jan. 1. 15:24
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy csak a kérdező gondolja, hogy közös kasszán vannak?
2018. jan. 1. 15:29
 27/46 anonim ***** válasza:
79%
Nyilvánvaló, hogy a kérdező fényévekre van attól, hogy fedezni tudja az igényeit. Azért egy kocsi vagy ház nem az a kategória, amit egyik napról a másikra megvetetnék valakivel, mert éppen az a vágyam.
2018. jan. 1. 15:39
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok közös kasszán és nem is lesztek. Ez a pasi sohasem fog rád költeni, nem fog szép autót venni neked, ha vesz házat azt is kizárólag magának. Én hasonlóan kerestem a párommal, de neki nem volt gond, hogy például a Balatoni nyaralót az én nevemre írassa, bár gondolom nem csak a varázs micsodámmal értem el nála, hogy bízzon bennem.
2018. jan. 1. 15:55
 29/46 anonim ***** válasza:
44%

Szomorú ez az egész! Lehet h igazad van, h ha van rá akkor legyen saját szép ház meg környezet. De ott vagod at magad h

Ez nem a te pénzed. Amiket leirsz abból az jön le h lenez.

Az a baj hozgazszokatod magad a más pénzéhez, ami benne tart az aranykalitcaban. Amivel atvagod magad h neked is jobban menned kéne hajtanod a pénz után h ne legyél benne ebbe a függő kapcsolatban. Vajon ha kulonkoltoznetek akkor is ilyen hidegen banna veled a pasid, vagy akkor kaparna utanad nehogy elveszitsen? Az lenne a megoldas ha anyagilag nyomába ernel.Kérd meg h adjon kölcsön neked befektetesnek egy nagyobb osszeget, és abból csinalj vmi vallalkozast, nyiss boltot vagy vmi.

Amúgy az ilyen ravasz csajszik ha szetmennek a pénzes másiktól akkor ügyesen a következő pasijuk is pénzes lesz, mert ezeknek nagyon jó érzékük van ehez h szelektalas, megszerzes, megtartas!:-)

2018. jan. 1. 16:06
 30/46 anonim ***** válasza:
79%

Azért aközött is van különbség, hogy mindent megad neked vagy a kiràlylányos szeszélyeidet teljesíti.

Az autóra neki nyilvàn nincs szüksége, különben már vett volna. Nyilvàn nem akar méregdrága parkolàst fizetni, tankolni, biztosítàst fizetni, szervizelni, és 7-10 évente újat venni, mert addigra már annyi hiba lesz rajta, hogy többe kerül a javítàs, mintha újat venne.

Te meg tegyük fel, nem akarsz tömegközlekedni, mert az derogàl. Vagy épp tényleg kényelmesebb lenne az autóval. Namost akkor talàn viszonylag kevèsbé ellenkezne, ha beèrnéd egy kisfogyasztàsú, sok karbantartàst nem igénylő, hasznàlt de jó állapotban levő kisautóval is, mint mondjuk egy Ford Fiesta vagy egy Suzuki Swift, amire nem kell szàzezreket rákölteni egy szerviz esetén. Ès mondjuk sajàt magad is fenn tudod tartani. De nem, neked az "àlomautód" kell. Ez már nem funkcionalitàs, hanem sznob hiszti.

Vagy pl ha a régi laptopod behalna, neked meg -gondolom nem programozó vagy, hogy valami gigateljesítmènyű gép kell- akkor egy 100 ezres Asus vagy Lenovo is megfelelne, nem kell mindjárt a Macbookra ácsingózni.

Teljesen igaza van, hogy feleslegesen nem költ ràd ennyit, mert látja, hogy az olcsóbb de funkcionális dolgok nem elegek neked.

2018. jan. 1. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!