Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a szituációrol?
Anyukám engem és a tesómat is támogat 1-1m val ha lakást szeretnénk venni.
Barátommal most tervezzük az osszekoltozest.
Neki vagyis a családjának van egy háza amit nem használnak. Barátom mondta hogy felujitja es oda koltotunk.
Mondtam neki hogy nekem most nincs felretett penztem erre.
Aztmondta nem baj, majd ha bekoltozunk akkor utana mar kozosen veszunk mindent.
Mar kesz a felujitas, mar csak a butorokat kell megvenni.
Es a parom eloallt azzal hogy miert csak neki kell megvenni a butorokat, abbol az 1mbol amit anyukam fog adni abbol vasaroljuk meg a butorokat.
En meg mondtam hogy anyu azt nem butorra tartogatja nekem hanem hogy ha szeretnek sajat lakast akkor abba beleszall.
Ennél jobb indok szerintem nem kell. Anyukád nem arra tette félre a pénzt, hogy te elköltsd, az csakis lakáscélra van. Pont.
Bár én ezek után kereken közölném, hogy nem szeretnék odaköltözni, mert nem kívánom magam kitartottnak érezni, hogy az "ő" lakásában vagyok, ahová nem tettem bele semmit.
Megmondod, hogy az a pénz saját ( = te neveden (is) lévő) lakás célra van félretéve.
Ez tök jó, hogy addig is be tudtok költözni az anyja kecójába, de azon nincs ott a te neved.
Másik meg hogy, ha esetleg szétmentek, akkor mit csinálsz?
Lakásod nincs, ellenben van hozzá komplett berendezésed. :D
Határozottan megmondhatod, hogy gondolod a fentieket ő is megérti, ez az ő lakása ( lesz majd), a te neved nem szerepel rajta, mint tulajdonos.
Ahogy beszéltétek, majd együtt gyűjtötök a bútorokra maximum.
Ha pedig ezzel problémája van, akkor most közölje.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!