Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok erről a szituáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a szituációrol?

Figyelt kérdés

Anyukám engem és a tesómat is támogat 1-1m val ha lakást szeretnénk venni.

Barátommal most tervezzük az osszekoltozest.

Neki vagyis a családjának van egy háza amit nem használnak. Barátom mondta hogy felujitja es oda koltotunk.

Mondtam neki hogy nekem most nincs felretett penztem erre.

Aztmondta nem baj, majd ha bekoltozunk akkor utana mar kozosen veszunk mindent.

Mar kesz a felujitas, mar csak a butorokat kell megvenni.

Es a parom eloallt azzal hogy miert csak neki kell megvenni a butorokat, abbol az 1mbol amit anyukam fog adni abbol vasaroljuk meg a butorokat.

En meg mondtam hogy anyu azt nem butorra tartogatja nekem hanem hogy ha szeretnek sajat lakast akkor abba beleszall.

2017. szept. 2. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ne menj bele ilyen helyzetekbe! Még az elején vagytok, és látod, máris probléma van. Vagy béreljetek valamit közösen (akkor ő kiadhatja ezt a lakást), vagy fizess neki bérleti díjat erre a lakásra.
2017. szept. 2. 13:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Neked mi lenne az indokod miert nem mesz bele?
2017. szept. 2. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennél jobb indok szerintem nem kell. Anyukád nem arra tette félre a pénzt, hogy te elköltsd, az csakis lakáscélra van. Pont.

Bár én ezek után kereken közölném, hogy nem szeretnék odaköltözni, mert nem kívánom magam kitartottnak érezni, hogy az "ő" lakásában vagyok, ahová nem tettem bele semmit.

2017. szept. 2. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz a lakáshoz nincs semmi közöd, nincs a neveden. Ha beleteszed az 1 milliót az onnantól kezdve ha szétmentek elúszott. Más kérdés, ha a lakás mindkettőtök tulajdona lenne mindkettőtök nevén. Így annyit tehetsz, hogy gyűjtögettek közösen a bútorra vagy elmondod, hogy sajnos nem engedheted meg most magadnak de a háztartási költségekbe ahogy tudsz beszállsz. Mást nem nagyon tehetsz, de azt az 1M-et akkor áldoznám be a helyedben, ha a te neveden is lenne a ház.
2017. szept. 2. 14:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Az anyja neven van a haz
2017. szept. 2. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Az anyja ráíratja a fiára és problem solved. Szóval lényegében a srác tulajdona.
2017. szept. 2. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem költöznêk vele össze.Úgy a tiszta ha mindkettőtöj rak bele pénzt.Bár ebben az esetben ha összecuccoltok majd hallgathatod hogy mindent ő àllt te meg szinte semmit pedig van rà pênzed stb.Àllísd le ha nem ért belőle akkor legfeljebb nem cuccolsz össze vele .
2017. szept. 2. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Megmondod, hogy az a pénz saját ( = te neveden (is) lévő) lakás célra van félretéve.

Ez tök jó, hogy addig is be tudtok költözni az anyja kecójába, de azon nincs ott a te neved.

Másik meg hogy, ha esetleg szétmentek, akkor mit csinálsz?

Lakásod nincs, ellenben van hozzá komplett berendezésed. :D

Határozottan megmondhatod, hogy gondolod a fentieket ő is megérti, ez az ő lakása ( lesz majd), a te neved nem szerepel rajta, mint tulajdonos.

Ahogy beszéltétek, majd együtt gyűjtötök a bútorokra maximum.

Ha pedig ezzel problémája van, akkor most közölje.

26N

2017. szept. 2. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!