Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok erről a szituáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a szituációról? Megérdemli a megbocsátást? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
A barátommal mostanában sokat veszekedtünk, elismerem, sokszor hisztiztem, de ez régebben is így volt, ilyen vagyok, utána mindig bocsánatot kérek és kiengesztelem. 2 éve vagyunk együtt, azonban 2 hete egy buliban elkezdett beszélgetni egy csajjal, hazakísérte és felment hozzá, csókolóztak és majdnem volt szex is de végül oda nem jutottak el de más dolgok voltak. Ezt a barátom elmondta, és azt mondta hozzá, teljesen megért, ha ki akarom dobni. Szakítottam idegből és megalázottságból rögtön. 1 hétig nem beszéltünk, ezalatt ő továbbra is találkozgatott a leányzóval (ismerte már), aztán egyszer csak felhívott, hogy elküldte a lányt "a p*csába", soha többet nem is néz rá, engem akar, nagy hibát követett el, egyszerűen csak túl régóta voltunk együtt és kíváncsi volt, de soha többet nem teszi meg újra, illetve ő amúgy szakítani akart ezért volt képes ilyenre, de már rájött, hülye volt stb. Azóta bármit képes lenne megtenni értem, nagyon megbánta. Párszor találkoztunk, tényleg úgy tűnik, akar. De én nem tudom, megbocsátható dolog-e ez. Bizalmam 0 jelenleg. Ja és ő az első barátom... Én 20, barátom 19 é fél éves.
2015. júl. 15. 14:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nem érdemli meg. Nálam erre nincs bocsánat.
2015. júl. 15. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már elbaszta. Szó szerint.
2015. júl. 15. 14:56
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Kutyából nem lesz szalonna. Nekem is mindig megigérte az exem h megváltozik 8 évről beszélek. Annyira szerettem őt h elhittem neki.7szer szakítottunk, más nők miatt. És nála is mindig volt indok meg kibúvó.De ha 2 év után azt mondja h régóta vagytok együtt és kell a megerősítés, mi lesz 4 év múlva? akkor majd háremet tart?

Szerintem felejtős

2015. júl. 15. 15:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én nem bocsátanám meg, ennek annyi.
2015. júl. 15. 17:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is így gondolom, mint ti. Tudom, hogy sajnos ez a helyes, de azért nagyon szomorú vagyok most...
2015. júl. 15. 18:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 15. 18:36
 7/13 anonim válasza:
1nem bocsajtanam meg sajnalom! en is hasonlo szituban vagyok mint te azzal a kulonbseggel hogy nalunk megcsalasrol szo sincs de mivel 6 eve egyutt vagyunk es elso kapcsolat az en paom is kivancsi..semmire nincs garancia nagyon sajnalom tudom hogy mennyire faj!
2015. júl. 15. 18:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Szakítasz vele?
2015. júl. 15. 23:17
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát, igazából már szakítottam több, mint 2 hete, de újra felkeresett. Most már csak elküldenem kell, hogy ne keressen többet, de ahhoz még erőt kell gyűjtenem :( :/
2015. júl. 16. 15:54
 10/13 anonim ***** válasza:
40%

Én ilyen esetben megbocsájtottam, esetünkben sem volt szex, ugyanez a történet: sok hiszti, feszkó, kíváncsiság, összeborulás másik csajjal, pár tali aztán teljes megbánás és a csaj elküldése. Most is fáj olykor, sokat gondolkodom rajta, de mindennel azon van azóta, hogy erősítsen és nagyon jó az együtt töltött idő.

Egy ilyen dolog, ha le tudod nyelni, meg is erősítheti a kapcsolatotokat. Minden ember más és minden szituáció egyedi, nem lehet általánosítani. A hiszti nem mentség a tettére, de ha úgy érzed, viselkedhetnél felnőttesebben, akkor fejezd be a hisztit, hátha hűséges marad - nekem bevált :)

Nálunk fél éve van béke, akkor csalt meg, mikor 4 éve voltunk együtt, nekünk is első kapcsolat, mi 22 évesek vagyunk.

Ne azért küldd el, mert az általános szabályzat azt mondja. Ha nagyon szereted, új esélyt megérdemel. Csak fel kell vállalnod, hogy ha azt is eljátssza, tényleg fejezd be, mert akkor az már nem hiba, hanem döntés.

2015. júl. 18. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!