Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a szituációról? Megérdemli a megbocsátást? Kétségbe vagyok esve.
Kutyából nem lesz szalonna. Nekem is mindig megigérte az exem h megváltozik 8 évről beszélek. Annyira szerettem őt h elhittem neki.7szer szakítottunk, más nők miatt. És nála is mindig volt indok meg kibúvó.De ha 2 év után azt mondja h régóta vagytok együtt és kell a megerősítés, mi lesz 4 év múlva? akkor majd háremet tart?
Szerintem felejtős
Én ilyen esetben megbocsájtottam, esetünkben sem volt szex, ugyanez a történet: sok hiszti, feszkó, kíváncsiság, összeborulás másik csajjal, pár tali aztán teljes megbánás és a csaj elküldése. Most is fáj olykor, sokat gondolkodom rajta, de mindennel azon van azóta, hogy erősítsen és nagyon jó az együtt töltött idő.
Egy ilyen dolog, ha le tudod nyelni, meg is erősítheti a kapcsolatotokat. Minden ember más és minden szituáció egyedi, nem lehet általánosítani. A hiszti nem mentség a tettére, de ha úgy érzed, viselkedhetnél felnőttesebben, akkor fejezd be a hisztit, hátha hűséges marad - nekem bevált :)
Nálunk fél éve van béke, akkor csalt meg, mikor 4 éve voltunk együtt, nekünk is első kapcsolat, mi 22 évesek vagyunk.
Ne azért küldd el, mert az általános szabályzat azt mondja. Ha nagyon szereted, új esélyt megérdemel. Csak fel kell vállalnod, hogy ha azt is eljátssza, tényleg fejezd be, mert akkor az már nem hiba, hanem döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!