Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok erről a szituáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a szituációról? Megérdemli a megbocsátást? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
A barátommal mostanában sokat veszekedtünk, elismerem, sokszor hisztiztem, de ez régebben is így volt, ilyen vagyok, utána mindig bocsánatot kérek és kiengesztelem. 2 éve vagyunk együtt, azonban 2 hete egy buliban elkezdett beszélgetni egy csajjal, hazakísérte és felment hozzá, csókolóztak és majdnem volt szex is de végül oda nem jutottak el de más dolgok voltak. Ezt a barátom elmondta, és azt mondta hozzá, teljesen megért, ha ki akarom dobni. Szakítottam idegből és megalázottságból rögtön. 1 hétig nem beszéltünk, ezalatt ő továbbra is találkozgatott a leányzóval (ismerte már), aztán egyszer csak felhívott, hogy elküldte a lányt "a p*csába", soha többet nem is néz rá, engem akar, nagy hibát követett el, egyszerűen csak túl régóta voltunk együtt és kíváncsi volt, de soha többet nem teszi meg újra, illetve ő amúgy szakítani akart ezért volt képes ilyenre, de már rájött, hülye volt stb. Azóta bármit képes lenne megtenni értem, nagyon megbánta. Párszor találkoztunk, tényleg úgy tűnik, akar. De én nem tudom, megbocsátható dolog-e ez. Bizalmam 0 jelenleg. Ja és ő az első barátom... Én 20, barátom 19 é fél éves.
2015. júl. 15. 14:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a választ is! :) Nagyon erős vagy. Remélem, több probléma nem születik a kapcsolatotokban.
2015. júl. 18. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha azért teszi mert te cseszted el a kapcsolatot akkor a te hibád.

Nem mindegy hogy minden jó és én elcsábulok ok nélkül, vagy okkal.

Arról szól egy kapcsolat hogy tartoztok egymásnak azzal hogy jól bántok egymással és boldoggá teszitek egymást.

Ha nem bánsz jól vele akkor azt fogja érezni hogy nem értékeled, szereted eléggé őt, ezzel pedig ugyan úgy megbántod mint ahogy ő megcsalással reagált és ő meg így bántott vissza, ennyi erővel neked se lehetne megbocsátani mert te vagy itt a fő hibás és kiváltó hogy őt arra kényszeríted hogy máshol keresse a boldogságot, amit te nem adsz meg.

Ilyenkor szakítana veled az lenne a korrekt, de te se voltál vele rendes, így én egyre inkább kezdem megérteni az ilyen eseteket.

Nagy reménnyel járni kezd veled valaki, ki tudja hány emberben csalódott eddig, kiderült hogy te is nem normális vagy, lehet elege lett a nőkből, főleg belőled, fontolgatta a szakítást is, én se biztos hogy korrekt lettem volna veled, mert te se bántál vele jól, mért várod el hogy ő szent legyen.

Mindenkinek kell a figyelem, öröm.. meg kell adnod neki, barátnői kötelességed, mit vársz tőle, te se vagy tökéletesebb eset csak te nem csaltad hanem rosszul bántál vele, az is bűn, de ne feledd, te kezdted, neki adok igazat jelenleg, most így érzem, talán tévedek. Ha tudnám hogy többször nem teszi meg és amúgy jól érzitek magatokat együtt akkor fontolhatnád a megbocsátást.

2015. júl. 19. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Eddigi életemben hittem az erkölcsben mostanáig, aztán rájöttem hogy ha szemét önző világban élek ahol az emberek magukra gondolnak, nem eléggé szeretik egymást, akkor minek legyek én korrekt ilyen szemét alja emberekkel.

Csak azokkal akarok gerinces lenni akik érdemlik, folyamatos csalódás után (rokonaim, haverok, meg mindenki..) rájöttem hogy ha egy nő rosszul bánik a pasijával az azt jelenti nem szereti eléggé csak nem tudnak egymásnál jobbat találni, de ha engem nem eléggé értékel és szeret akkor mi a fene jogon várja el a hűségemet, örüljön hogy ha el nem hagyom, az nem gerinces hogy ő rosszul bánhat velem és boldogtalanná tesz de én adjak bele mindent meg legyek vele maximálisan rendes.

Aggyon Isten fogaggy Isten, adni kell ha el akarsz várni.

Magatoktól kérdezzétek hogy ti mit érdemeltek, nem e vagytok szemetek, meg kell adni a másiknak mindent mert ti is elvárjátok hogy ő adja meg, mit beszélnek nekem erkölcsről, az hol erkölcsös hogy velem szarul bánik holott én nagyon jóindulatúan állok az emberekhez, de ha ezt nem viszonozzák akkor én is másképp állok hozzá.

2015. júl. 20. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!