Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről a szituációról? Ti ehhez, hogy állnátok hozzá?
A feleségemnek csak alkalmi munkája van ami legjobb esetben is havi 30.000 ft. Ő egy héten egyszer dolgozik , míg én mindennap dolgozom 12-24 órában természetesen a keresetem is ehhez igazodik ami 200.000 ft.
A problémám azzal van, hogy apósom is sokat dolgozik külföldön viszont az anyósom nyugdíjas így ráér otthon lenni és a házimunkába vagy a vállalkozásba segíteni apósomnak!
De mikor én dolgozom pl. reggel 6-tól este 18-ig akkor délelött a feleségem nem dolgozik ezért csak eljárkál az anyjával vásárolgatni (anyósom fizeti) és elmegy a szülői házhoz ami tőlünk 15 km (anyósom viszi).
De ha én dolgozom akkor neki nem otthon kellene lennie?
Benneteket nem zavarna, hogy amíg dolgoztok addig Ő az anyjával mászkál?
Mikor este hazaérek tökéletes rend van.
Főtt étel az asztalon, a ház csillog- villog, kitakarítva, kimostva, begyújtva. Ezzel nincs gond.
Csak kissé zavaró már , hogy mindennap csavarog valahol.
Szabályszerűen Mindennap
Akkor gondolj bele a helyzetébe, te hogyan éreznéd magad, ha minden nap ugyan azt a 4 falat kellene bámulnod, és senkivel nem találkoznál, nem beszélnél?
Szerinted nem lenne egy idő után unalmas és nyomasztó?
Szerintem, ha te otthon lennél huzamosabb ideig akkor te sem tudnál folyamatosan otthon lenni, biztosan elmennél sétálni, vagy a haverokkal szórakozni.
"Mikor este hazaérek tökéletes rend van.
Főtt étel az asztalon, a ház csillog- villog, kitakarítva, kimostva, begyújtva"
Akkor meg mi is a probléma? Miért kéne otthon ülnie egymagában, amíg te dolgozol? Nem a középkorban élünk.
Az a baj, hogy, mikor én otthon vagyok például mikor éjszakára megyek akkor 18-tól másnap este 18-ig otthon vagyok. Én sem megyek sehova, én is a 4 falat bámulom.
Múltkor mikor én mentem a haverjaimmal szórakozni akkor hívtam de nem jött inkább otthon maradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!