Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről a szituációról? Ti ehhez, hogy állnátok hozzá?
A feleségemnek csak alkalmi munkája van ami legjobb esetben is havi 30.000 ft. Ő egy héten egyszer dolgozik , míg én mindennap dolgozom 12-24 órában természetesen a keresetem is ehhez igazodik ami 200.000 ft.
A problémám azzal van, hogy apósom is sokat dolgozik külföldön viszont az anyósom nyugdíjas így ráér otthon lenni és a házimunkába vagy a vállalkozásba segíteni apósomnak!
De mikor én dolgozom pl. reggel 6-tól este 18-ig akkor délelött a feleségem nem dolgozik ezért csak eljárkál az anyjával vásárolgatni (anyósom fizeti) és elmegy a szülői házhoz ami tőlünk 15 km (anyósom viszi).
De ha én dolgozom akkor neki nem otthon kellene lennie?
Benneteket nem zavarna, hogy amíg dolgoztok addig Ő az anyjával mászkál?
Az teljesen más, ha csak 1-2 napot vagy otthon, mert olyankor pihensz, de voltál már 2 hétig szabadságon, és volt már olyan, hogy végig esett az eső és nem tudtál elmenni sehová? Egy idő után már nem érezted magadat nagyon szarul?
Az ember nem bírja hosszú távon elviselni a bezártságot, mert pszichésen nem úgy van beállítva. Ha sokáig marad egy lakásban valaki akkor egy idő után kialakul nála a depresszió, ha pedig olyan lesz a nejed mondj búcsút a tisztaságnak és a friss kajának is, mert egy idő után már nem lesz kedve még felkelni sem. Minek, hiszen nem megy sehová, nem találkozik senkivel.
Ha dolgozna akkor meg az lenne a bajod, hogy a munka miatt nincs soha otthon.
Örülj neki, hogy nincs begubózva és nem neked kell noszogatnod, meg pátyolgatnod, vagy esetleg lekiabálnod, mert nem csinál semmit.
Inkább menj vele, és szórakozzatok együtt, szerintem a kapcsolatotok is jobbá válna.
Beszéltünk már róla, de mindig az a vége, hogy "miért baj az, hogy anyával megyek?" ...
És már elegem lett, hogy ez a nézőpontja és nem vita tárgya
Istenem... otthon rend, tisztaság, főtt étel, kiegyensúlyozott feleség vár. Neked legyen már ugyan mindegy, hogy hol van napközben.. Így ő sem és az anyukája sem unatkozik. Ahelyett, hogy örülnél neki.
Persze munkakeresés menjen tovább, de legalább nem lesz a végsőkig depressziós.
Komolyan nem értem a problémádat.
A feleséged semmi rosszat nem csinál, ez valóban nem vita tárgya.
A te fejeddel van a baj.. Az meg hogy te szeretsz otthon ülni..hát jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!