Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek erről a szituációról? Ti ehhez, hogy állnátok hozzá?

Figyelt kérdés

A feleségemnek csak alkalmi munkája van ami legjobb esetben is havi 30.000 ft. Ő egy héten egyszer dolgozik , míg én mindennap dolgozom 12-24 órában természetesen a keresetem is ehhez igazodik ami 200.000 ft.

A problémám azzal van, hogy apósom is sokat dolgozik külföldön viszont az anyósom nyugdíjas így ráér otthon lenni és a házimunkába vagy a vállalkozásba segíteni apósomnak!

De mikor én dolgozom pl. reggel 6-tól este 18-ig akkor délelött a feleségem nem dolgozik ezért csak eljárkál az anyjával vásárolgatni (anyósom fizeti) és elmegy a szülői házhoz ami tőlünk 15 km (anyósom viszi).

De ha én dolgozom akkor neki nem otthon kellene lennie?

Benneteket nem zavarna, hogy amíg dolgoztok addig Ő az anyjával mászkál?

2014. dec. 9. 20:12
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező!

Mivel itt szinte kizárólag nők válaszolgatnak, tök mindegy, hogy mit kérdezel, mert úgyis nőpártiak a válaszok.

Amúgy pár napja volt itt egy hasonló kérdés, csak ott a férj látogatta naponta az anyját.

Természetesen ott is a férfi volt a hibás, és ő lett elhordva mindennek, hogy milyen ember, aki naponta megy az anyjához.

Ha egy nő teszi ezt, az ugyanezeknél a válaszolóknál, meg tök normális.

A kérdésedre térve, a mai világban a te 200e Ft-os jövedelmed csupán a napi kiadásokat fedezi, de arra nem elég, hogy egyről a kettőre jussatok.

(Pl.: jobb életkörülmények, jobb kocsi, nyaralások stb...)

Az szép dolog, hogy ki van takarítva és megfőz, de amíg a feleséged nem érzi azt -a mindennapos csavargás helyett-, hogy neki is ki kellene venni a részét a "családi csapatmunkából" és bebújik a szokásos sablonszöveg mögé, hogy "nem talál munkát", addig te egyedül húzhatod az igát.

Telnek az évek, és pont ugyanitt fogtok tartani.

Van egy olyan érzésem, hogy neki teljesen megfelel ez az állapot, és nem is igazán keresi a munkalehetőséget!!

(Mondjuk egész napi plázázás mellett nyilván nem jut is erre már ideje szegénynek.)

2014. dec. 10. 00:42
 42/49 anonim ***** válasza:
24%
* nem is jut
2014. dec. 10. 00:44
 43/49 anonim ***** válasza:
97%

Ha ellátja a házimunkát amíg te dolgozol és pénzt keresel, akkor miért üljön otthon? Nem pasizik, az anyjával van..

"De ha én dolgozom akkor neki nem otthon kellene lennie? "

Nem. Van aki nem bírja a bezártságot, van aki meg utál otthonról eljárni. Te egyszerűen csak irigy vagy.

Ha amellett, hogy pénzt keresel még neked kellene ellátni a háztartást, akkor jogos lenne a panasz.

Aki meg írta, hogy bezzeg ha a férfi járkál el az anyjával: van némi különbség aközött, hogy valaki a unkaideje után a családja (feleség, esetleg gyerekek) csak a mamához szalad, ott eszik, a Mamát szolgálja ki és aközött, hogy a kérdező felesége addig van anyukával amíg ő dolgozik, vagyis nem a közös családi életükre fordítható időt tölti ott.

2014. dec. 10. 02:13
 44/49 anonim ***** válasza:
76%

Figyelj, ő ilyen, szívesen mozdul ki - megértem, a négy falat bámulni nap mint nap... hát simán bele lehet őrülni.

Amíg tök rend van, meg főtt kajcsi vár, addig szerintem nem nagyon van beleszólásod, hogy mit csinál napközben (persze, míg nem a te pénzedet költi).

2014. dec. 10. 14:50
 45/49 anonim ***** válasza:
89%

"Amúgy pár napja volt itt egy hasonló kérdés, csak ott a férj látogatta naponta az anyját. " - ott a feleségnek nem az volt a baja, hogy naponta ment, hanem hogy MUNKA UTÁN, a családi élete HELYETT ücsörgött a mamánál. Nem kell belekeverni, mert a kettő köszönőviszonyban sincs egymással.

Kérdező: ha viszont valami zavar, akkor csüccs és beszéljétek meg. Amúgy tök irigylem a feleséged, nekem a betegségem miatt kéne alkalmi munka, de nem kapok sehol. :(

2014. dec. 10. 14:53
 46/49 anonim ***** válasza:
82%
kedves 41.es válaszoló.Valószinüleg te nem ebben az országban élsz,úgy írsz.Mintha olyan könnyű lenne munkát találni,ami még jó is.S ha meg mondjuk kapna egy munkát ahol 12órát kéne dolgoznia akkor az lenne a baj.Nem olvastad el,mert nem plázázik,hanem az édesanyjához megy.Mégcsak nem is barátnőkkel.Szerintem ha ki van mosva ,ki van takaritva,csillog villog minden akkor beleszólása nincs a férjének,s mégcsak nem is a barátnőkkel megy el,hanem az édesanyjával,aki fizeti az utat.Nagyon nehéz munkát találni,jó munkát meg még nehezebb,de mint irta a férj keres munkát a felesége.
2014. dec. 10. 15:03
 47/49 anonim ***** válasza:
76%
Ha bezárod a négy fal közé, nem lesz boldog és el fogtok válni. Így sem annyira izgalmas az élete. És nem pasizni jár el és nemis idióta barátnőkkel, hanem az anyukájával. Szerintem ez így rendben van. Otthon begolyózna és lelkibeteg lenne, nem hiszem, hogy hazaérve egy depressziós befordult nőt szeretnél látni.
2014. dec. 10. 19:37
 48/49 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó vagyok, annyit még hozzátennék, hogy legyél büszke magadra, hogy megteremted a lehetőségét, hogy így is megéljetek és időt tölthessen az anyukájával. Legyél büszke erre az élethelyzetre.
2014. dec. 10. 19:38
 49/49 anonim ***** válasza:
89%

Az utolsónak igaza van. Rengetegen példálóznak arról, hogy milyen jó a nyugati vagy amerikai minta ahol az ideális családban a férj dolgozik a feleség pedig otthon van, főz, mos, takarít. A gyermekek nevelését most nem említem mert nektek még nincs. De akkor is, elmondhatod magadról, hogy képes vagy olyan életet teremteni magatoknak amiről mások csak álmodnak.

Nem tudom miért zavar téged mégis az, hogy nem otthon pasziánszozik a nejed egyedül. Bár sejtem, hogy miért. De többen már írták, így nem ismétlem őket.

2014. dec. 10. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!