Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek erről a szituációról? Ti ehhez, hogy állnátok hozzá?

Figyelt kérdés

A feleségemnek csak alkalmi munkája van ami legjobb esetben is havi 30.000 ft. Ő egy héten egyszer dolgozik , míg én mindennap dolgozom 12-24 órában természetesen a keresetem is ehhez igazodik ami 200.000 ft.

A problémám azzal van, hogy apósom is sokat dolgozik külföldön viszont az anyósom nyugdíjas így ráér otthon lenni és a házimunkába vagy a vállalkozásba segíteni apósomnak!

De mikor én dolgozom pl. reggel 6-tól este 18-ig akkor délelött a feleségem nem dolgozik ezért csak eljárkál az anyjával vásárolgatni (anyósom fizeti) és elmegy a szülői házhoz ami tőlünk 15 km (anyósom viszi).

De ha én dolgozom akkor neki nem otthon kellene lennie?

Benneteket nem zavarna, hogy amíg dolgoztok addig Ő az anyjával mászkál?

2014. dec. 9. 20:12
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
91%
Na és valójában miért is baj ez neked, meg tudod mondani? Nem pasizik, hanem az anyjával van. Te magad írod, hogy keres ő munkát, csak nem talál, még ami van, az is nehezen lett. Otthon mindent megcsinál. Ez mennyi idő is naponta? Ráadásul ha vásárolnak, az anyja fizeti, vagyis nem a családi kasszából megy. Mi rosszat látsz te ebben?! Ja, hogy irigy vagy rá, mert jó a kapcsolata az anyjával? Vagy mert vásárol neki/nektek? Vagy mi is a bajod? Ha munka után közösen kellene mindent megcsinálni, mert ő is dolgozna rendesen, és szabadidejében menne az anyjához, akkor meg az lenne a bajod. Gyerekek vannak?
2014. dec. 9. 20:52
 22/49 anonim ***** válasza:
97%

Mi lenne, ha lenne 1-2 számodra idegesítő barátnője? Akkor az lenne a baj, mert mindig velük van, vagy egy nagyobb baráti társasága, ahol pasik is vannak, akkor meg az lenne a bajod, hogy melyikkel csal meg.

Szerintem veled van a probléma. Ne haragudj, de én úgy látom, hogy mivel te olyan sokat dolgozol úgymond féltékeny vagy arra, hogy neki annyi a szabadideje, és ezért akkor is belekötsz, ha már nincs is miért.

Ezért szerintem menj vele, tölts vele több időt, tapasztald meg hogy milyen az élete, lehet, hogy te is másképp látnád a dolgokat.

2014. dec. 9. 20:52
 23/49 anonim ***** válasza:
89%
Hát, ha így folytatod, előbb utóbb nem az anyjához fog járkálni, hanem a szeretőjéhez... Én biztos hogy nem tűrném el a helyében, hogy ennyire lekorlátozz, és megmondd hogy mit csináljak mikor te amúgysem vagy otthon...
2014. dec. 9. 20:56
 24/49 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem a problémád Kérdező! Sztem fordított helyzetben Te is így tennél. Az ember társas lény, szüksége van rá, hogy más emberekkel is töltsön időt,beszélgessenek, amit Te a munkád miatt megkapsz, mert nem vagy otthon és más emberekkel is találkozol. Anyukájával könnyebb lehet elmászkálni, mert Ő nem.ítéli, de ha pl minden nap/2-3 naponta a barátnőivel lenne, akkoregész nap azt hallgathatná, hogy Neked miért nincs normális munkád, tényleg ezen veszekedtek? stb... Amúgy azért nem ment Veled legutóbb, mertNeked is akart egy kis teret adni a külön kikapcsolódáshoz/ kanbulihoz.
2014. dec. 9. 20:57
 25/49 A kérdező kommentje:
Gyerek Nincsen
2014. dec. 9. 21:01
 26/49 anonim ***** válasza:
85%

Én egy pár hónapos babával vagyok itthon. 120 nm-én 3 szint. Minden nap főzök, a ház csillog, es a gyerekkel is foglalkoznom kell. A férjemnek néha van extrém kívánsága, hogy mossam le a kocsiját, vagy fessem ki a konyhát. De ezek mar nem férnek bele, akkor megkérdezi, hogy miért mi dolgom van egyébként mitől fáradtan el??!!

A lényeg. Megis mit akartok meg? Nektek semmi nem elég??? Úgy gondoljátok a kaja magátol vándorol a hűtőbe a koszos zokni a földről tisztán a szekrénybe??? Meghalalod néha hogy ennyit tesz érted??

2014. dec. 9. 21:06
 27/49 anonim ***** válasza:
97%

Én gondolkodás nélkül elhagynám azt a hímet, aki meg akarná szabni, hogy az édesanyámmal mennyit találkozzak!

Úgy csinálsz, mintha plázázna! Anyósod furikázza, ő fizet mindent. inkább köszönd meg neki.

Attól meg miért lenne neked jobb, ha otthon ülne egyedül?

2014. dec. 9. 21:29
 28/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért egyszerűen csak nagyon zavar.
2014. dec. 9. 21:37
 29/49 anonim ***** válasza:
87%

Nem zavarna :)

Addig jó amíg az anyukájával mászkál el, és nem mondjuk barátnőkkel pasizni ;)

Nincs ebben semmi :) Nyugodj meg kérdező :)

2014. dec. 9. 21:37
 30/49 anonim ***** válasza:
87%
Tudod mit? Én nem csak Anyámmal mennék, hanem barátnőkkel is.
2014. dec. 9. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!