Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről a szituációról? Ti ehhez, hogy állnátok hozzá?
A feleségemnek csak alkalmi munkája van ami legjobb esetben is havi 30.000 ft. Ő egy héten egyszer dolgozik , míg én mindennap dolgozom 12-24 órában természetesen a keresetem is ehhez igazodik ami 200.000 ft.
A problémám azzal van, hogy apósom is sokat dolgozik külföldön viszont az anyósom nyugdíjas így ráér otthon lenni és a házimunkába vagy a vállalkozásba segíteni apósomnak!
De mikor én dolgozom pl. reggel 6-tól este 18-ig akkor délelött a feleségem nem dolgozik ezért csak eljárkál az anyjával vásárolgatni (anyósom fizeti) és elmegy a szülői házhoz ami tőlünk 15 km (anyósom viszi).
De ha én dolgozom akkor neki nem otthon kellene lennie?
Benneteket nem zavarna, hogy amíg dolgoztok addig Ő az anyjával mászkál?
Mi lenne, ha lenne 1-2 számodra idegesítő barátnője? Akkor az lenne a baj, mert mindig velük van, vagy egy nagyobb baráti társasága, ahol pasik is vannak, akkor meg az lenne a bajod, hogy melyikkel csal meg.
Szerintem veled van a probléma. Ne haragudj, de én úgy látom, hogy mivel te olyan sokat dolgozol úgymond féltékeny vagy arra, hogy neki annyi a szabadideje, és ezért akkor is belekötsz, ha már nincs is miért.
Ezért szerintem menj vele, tölts vele több időt, tapasztald meg hogy milyen az élete, lehet, hogy te is másképp látnád a dolgokat.
Én egy pár hónapos babával vagyok itthon. 120 nm-én 3 szint. Minden nap főzök, a ház csillog, es a gyerekkel is foglalkoznom kell. A férjemnek néha van extrém kívánsága, hogy mossam le a kocsiját, vagy fessem ki a konyhát. De ezek mar nem férnek bele, akkor megkérdezi, hogy miért mi dolgom van egyébként mitől fáradtan el??!!
A lényeg. Megis mit akartok meg? Nektek semmi nem elég??? Úgy gondoljátok a kaja magátol vándorol a hűtőbe a koszos zokni a földről tisztán a szekrénybe??? Meghalalod néha hogy ennyit tesz érted??
Én gondolkodás nélkül elhagynám azt a hímet, aki meg akarná szabni, hogy az édesanyámmal mennyit találkozzak!
Úgy csinálsz, mintha plázázna! Anyósod furikázza, ő fizet mindent. inkább köszönd meg neki.
Attól meg miért lenne neked jobb, ha otthon ülne egyedül?
Nem zavarna :)
Addig jó amíg az anyukájával mászkál el, és nem mondjuk barátnőkkel pasizni ;)
Nincs ebben semmi :) Nyugodj meg kérdező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!