Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek erről a szituációról? Ti ehhez, hogy állnátok hozzá?

Figyelt kérdés

A feleségemnek csak alkalmi munkája van ami legjobb esetben is havi 30.000 ft. Ő egy héten egyszer dolgozik , míg én mindennap dolgozom 12-24 órában természetesen a keresetem is ehhez igazodik ami 200.000 ft.

A problémám azzal van, hogy apósom is sokat dolgozik külföldön viszont az anyósom nyugdíjas így ráér otthon lenni és a házimunkába vagy a vállalkozásba segíteni apósomnak!

De mikor én dolgozom pl. reggel 6-tól este 18-ig akkor délelött a feleségem nem dolgozik ezért csak eljárkál az anyjával vásárolgatni (anyósom fizeti) és elmegy a szülői házhoz ami tőlünk 15 km (anyósom viszi).

De ha én dolgozom akkor neki nem otthon kellene lennie?

Benneteket nem zavarna, hogy amíg dolgoztok addig Ő az anyjával mászkál?

2014. dec. 9. 20:12
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
98%
Azért zavar, mert irigy vagy.
2014. dec. 9. 21:43
 32/49 anonim ***** válasza:
97%
Nem duruzsol valaki véletlenül a füledbe, hogy ez így nem járja, asszonynak otthon a helye?
2014. dec. 9. 21:46
 33/49 anonim ***** válasza:
97%
Nem csinál semmi rosszat, sőt, kitakarít, főz, és még munkát is keres. Akkor miért baj, hogy elmegy? Szerintem is irigy vagy, mert neked nincs annyi szabadidőd, mint neki. De azt nem várhatod el tőle, hogy otthon üljön egész nap. Kérd meg, hogy keressen még jobban és akkor ő is dolgozni fog. Amúgy azt megértem valamilyen szinten, hogy ez zavar, mert pocsék érzés lehet azt látni, hogy amég te vért izzadsz, addig a másik tök jól érzi magát. Erre csak az a megoldás van, hogy talál egy rendes munkát. De az szerintem nem lenne jogos, ha arra kérnéd, hogy ne menjen sehova. A folyamatos otthonülés nem egészséges. Te se szeretnél egy depressziós feleséget gondolom.
2014. dec. 9. 21:47
 34/49 anonim ***** válasza:
96%

"Nem tudom miért egyszerűen csak nagyon zavar."

Én tudom. Mert hülye vagy. Szerintem jó lenne, ha nem problémáznál ilyen szintű dolgokon, mert baj lesz a végén.

2014. dec. 9. 22:07
 35/49 anonim ***** válasza:
94%
Gyorsan szaladj, keress egy igenytelen, putris not aki otthon dekkol egesz nap!
2014. dec. 9. 22:07
 36/49 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerűen féltékeny vagy, hogy amíg te 4 fal közt rohadsz addig ő jól érzi magát.
2014. dec. 9. 22:08
 37/49 anonim ***** válasza:
89%

az én páromnak meg az volt a baja, hogy minek ülök mindig otthon..

érdekesek a férfiak..

2014. dec. 9. 22:14
 38/49 anonim ***** válasza:
95%

A bátyám nője ugyanezt csinálja. Annyi a különbség, hogy ő egész nap vakarja...

De amikor a bátyám hazamegy, főzhet magának. El lehet gondolkodni...

2014. dec. 9. 22:40
 39/49 anonim ***** válasza:
97%

Azt írod:"Nem tudom miért egyszerűen csak nagyon zavar."

Akkor miért csodálkozol, ha a vitáitok ide lyukadnak ki: "Beszéltünk már róla, de mindig az a vége, hogy "miért baj az, hogy anyával megyek?""

Mi meglepő van azon, hogy a feleséged nem érti, miért baj az eljárkálás, amikor te magad sem tudod hogy miért zavar? Tudsz érvelni?

A privát véleményem pedig az, hogy végtelenül kisajátítod őt, ha ezen problémázol, és ez rettenetesen önző dolog. Azt sugallja a hozzáállásod, hogy cseppet sem tekintesz rá szuverén személyiségként, nem tiszteled, nem veszed igazán emberszámba, és csak az a fontos neked, hogy jó feleség legyen, tökéletes kiegészítője a férfinek, vagyis neked. Cáfolj meg, ha tévedek.

2014. dec. 9. 23:39
 40/49 anonim ***** válasza:
89%
Utolsónál a pont. Ha magad sem érted, hogy mi a bajod, akkor hogy értse meg a feleséged? A te fejedben van a gond, azt tisztázd le és mindjárt nem lesz bajod az asszonnyal.
2014. dec. 10. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!