Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről a szituációról? Ti ehhez, hogy állnátok hozzá?
A feleségemnek csak alkalmi munkája van ami legjobb esetben is havi 30.000 ft. Ő egy héten egyszer dolgozik , míg én mindennap dolgozom 12-24 órában természetesen a keresetem is ehhez igazodik ami 200.000 ft.
A problémám azzal van, hogy apósom is sokat dolgozik külföldön viszont az anyósom nyugdíjas így ráér otthon lenni és a házimunkába vagy a vállalkozásba segíteni apósomnak!
De mikor én dolgozom pl. reggel 6-tól este 18-ig akkor délelött a feleségem nem dolgozik ezért csak eljárkál az anyjával vásárolgatni (anyósom fizeti) és elmegy a szülői házhoz ami tőlünk 15 km (anyósom viszi).
De ha én dolgozom akkor neki nem otthon kellene lennie?
Benneteket nem zavarna, hogy amíg dolgoztok addig Ő az anyjával mászkál?
"Nem tudom miért egyszerűen csak nagyon zavar."
Én tudom. Mert hülye vagy. Szerintem jó lenne, ha nem problémáznál ilyen szintű dolgokon, mert baj lesz a végén.
az én páromnak meg az volt a baja, hogy minek ülök mindig otthon..
érdekesek a férfiak..
A bátyám nője ugyanezt csinálja. Annyi a különbség, hogy ő egész nap vakarja...
De amikor a bátyám hazamegy, főzhet magának. El lehet gondolkodni...
Azt írod:"Nem tudom miért egyszerűen csak nagyon zavar."
Akkor miért csodálkozol, ha a vitáitok ide lyukadnak ki: "Beszéltünk már róla, de mindig az a vége, hogy "miért baj az, hogy anyával megyek?""
Mi meglepő van azon, hogy a feleséged nem érti, miért baj az eljárkálás, amikor te magad sem tudod hogy miért zavar? Tudsz érvelni?
A privát véleményem pedig az, hogy végtelenül kisajátítod őt, ha ezen problémázol, és ez rettenetesen önző dolog. Azt sugallja a hozzáállásod, hogy cseppet sem tekintesz rá szuverén személyiségként, nem tiszteled, nem veszed igazán emberszámba, és csak az a fontos neked, hogy jó feleség legyen, tökéletes kiegészítője a férfinek, vagyis neked. Cáfolj meg, ha tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!