Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hulyeseg lenne ezt csinalni? Mit gondoltok az egesz szituaciorol?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy pasiba, ugy, hogy mindig kerultem. Soha nem neztem ra, ha latott, tavolsagtarto voltam vele, amint kozeledni probalt, en megfutamodtam... Teljesen levegonek neztem...
Viszont rajottem, hogy ures az eletem nelkule. Arra gondoltam, hogy bejelolom facebookon. Hulyeseg lenne? Amugy allitolag meg eleg komolytalan, nem szeretne komoly kapcsolatot...
2015. okt. 11. 18:59
1/2 anonim válasza:
Rossz kategóriába tetted fel a kérdést.Normális felnőttek nem a faszbuk bejelölésen rágódnak.
2/2 anonim válasza:
Jelöld be Facebookon, aztán már tervezhetitek is gyerkőcöket! *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!