Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a lenti szituációról? (szexkérdés)
Tételezzük fel hogy van egy pár. a férfi 1 hete nem kezdeményezett semmilyen szexuális kapcsolatot párja felé, pedig a nő igényelte nagyon is és a szívére vette az esetet ahogy teltek a napok. a szexet szinte mindig a nő kezdeményezni, de megelégelte hogy próbára teszi a férfit. ahogy eltelik egy hét, a nő lelkében fájdalom, felkavaró érzések terjengenek.
majd bő 1 hét múlva elkezd "nyitni" a férfi, eszébejut a szex végre....
de ekkora a nő kiég, már nem érzi magát kellően nőnek, kudarcot érez, és sírva elutasítja a férfit hogy "eddig miért nem volt képes nyitni" ?????
Félreértés ne essék, a nő sosem utasította el a férfit tehát ne arra gondoljunk hogy biztos egy hétig a visszautasítástól tartott. egyszerűen elfelejtette hogy talán szex/intimitás kellene.
néha egy egy érintést tesz egyik másik nap a nőre, de az amolyan napközbeni popsicsapkodás amikor elmegy mellette a másik.
nem csak az egy hét alatt, hanem az elmúlt időszak miatt ahogyan folyton megy a dolog....
és az egy hét leforgása betette a pontot.
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt, és korábban milyen volt a szexuális életetek?
Hogy érzed, más téren mennyire van rendben a kapcsolatotok?
22 és 25 évesek vagyunk, 3 éve együtt.
Korábban jobb volt, de akkor is előfordult ilyesmi.
az eset nem történt meg velem, azért nem írtam rögtön E1-ben... :)
vagyis 1 hete húzodik, ez igaz, de nem "kezdeményezett" a párom..csak belegondoltam hogy ma esetleg hátha...és azt éreztem hogy már inkább elhúzódnék a fent elírtak szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!