Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Családi ünnepek. Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családi ünnepek. Ti mit gondoltok eről?

Figyelt kérdés
A baràtommal màr 3éve élünk együtt,amikor valami csàlàdi esemény van,Karàcsony ,Húsvét,stb...mindig a baràtom szüleihez szoktunk menni ebédre,ami engem igazan zavar az,hogy az én csalàdom mindig ki marad az ilyen eseményekből,esetleg csak ugy tudom meg oldani,ha onnan sietek haza,és külön készitek valamit az enyémeim szàmàra.Azért zavar igazàn,mert a baratom testvérének is van élettàrsa igaz ők màr 10éve együtt élnek.Az ő csalàdja mindig minden eseményre meg vannak hiva,sosem maradnak ki semmiből,sőt azt is tudom,hogy a baratom előző élettàrsànak is az anyja mindig meg volt hiva.Egy kicsit rosszul esik,hogy az enyémek mindig ki maradnak .
2017. okt. 24. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek. Úgy lenne fair,ha vagy együtt lehetne a két család,vagy felváltva mennétek Hozzájuk.
2017. okt. 24. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek tobb napos unnepek. Miert nem szervezel te ugy, ahogyan te szeretned?
2017. okt. 24. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a férjemmel vagyunk a szűk család, illetve idén karácsonykor már a kislányunk is itt lesz. Az esküvőnk óta (abban az évben költöztünk össze) úgy csináljuk, hogy 24-e a szűk családé, tehát a kettőnké (idén már hármunké), 25-26-ból pedig válogathat a két család, egyik nap ide megyünk, másik nap oda. :)
2017. okt. 24. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi össze kerültünk, onnantól, mi voltunk egy család.

Szüleinkhez, megbeszélés alapján mentünk. Elsők, minden kép, mi ketten, majd a gyerekek.

2017. okt. 24. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy nem kell felnőtteset játszani, ha alap dolgokat képtelenek vagytok megbeszélni.

Pont.

2017. okt. 25. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Beszéljétek meg. Egy jó kapcsolatban működik a kommunikáció. Egyébként biztos vagy benne, hogy egy kikényszerített meghívás jó ötlet? Amikor csak azért hívnak meg valahová valakit, mert figyelmeztetve lettek... Kínos.

Nálunk a férjem családja ilyen ünnep és összeröffenésmániás. Egy névnapért képesek vacsorát, tortát csinálni és ünnepelni. Én ehhez nem szoktam hozzá, az én családomban szülinapot se ünnepelünk, se karácsonyt, se semmit.

Nekem sok pl a névnapozás, locsolkodás, és a szülinapjaimat sem ünnepeljük túl, csakis kettesben:). Csak szenteste megyünk át együtt anyósomékhoz, a többi ünnepen vagy csak a férjem egyedül ugrik át, vagy ő sem megy mert nincs kedve. Az ő szülinapján meg anyós jön hozzánk. Ennyi.

Saját fát szoktunk állítani, díszíteni karáncsonykor, de ennyi nekünk bőven elég az ünnepekből. Én soha nem éreztem jól magam sok ember között, ezért is megyek ritkán. Az én családom is a háta közepére kívánja az ilyeneket:D volt kitől örökölni.

Ha téged ez bánt, megbeszélheted velük, viszont az már nem lesz ugyanolyan, mitha maguktól hívtak volna meg.

2017. okt. 25. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Beszéltél már erről a pároddal? Egyébként úgy lenne a logikus, hogy egyik nap ide, a másik nap oda mennétek. De kommunikálni kell, másképp nem megy.
2017. okt. 26. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!