Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, hogy külön szobát szeretnék majd a feleségemnek (barátnőmnek), s magamnak?
Hogy valszeg a kapcsolatotok sírját ásod ezzel.
31/f
" 5 perc se kell és horkolok"
Már is indokolt a külön szoba :)
Külön szobát úgy, hogy nem is alszotok soha együtt, vagy a közös hálón kívül még egy-egy különszobát mindkettőtöknek?
Nálunk az utóbbi van, nagy a lakás, van egy hatalmas hálószobánk erkéllyel, illetve nekem van még egy kisebb szobám, ott tartom a ruháim nagy részét, a könyveim, illetve ott szoktam olvasni.
Persze ez is. Meg ugye mindenkinek más a jó. Valaki tévézik, tovább van fent, vagy pl. én télem is max. 15 Celsius-okos hőmérsékletet szeretnék, amiben valószínű sokan fáznának...stb. Mindenkinek lenne egy saját kis nyugott birodalma.
Kedves #5!
Külön alvásra. Petsze egy romantikus este után nem. Milyen lenne már?!:) Na, nagyon álmos vagyok. Szia, jóéjt! Hupplá!:) Neem!
#8!
Á! Az már szerintem nem járja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!