Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőmnek komoly problémái...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek komoly problémái vannak?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja kezdődött az egész akkor még egy-két dolgot rendelt ebayről, most ott tartunk, hogy több száz ezer forint értékben rendel ruhákat, lakkokat, táskákat stb. Jó munkám van jól keresek, de ezt az egészet már nagyon nehezen tudom tolerálni. Az ő munkája veszélyben van. Egy irodában dolgozik, de a főnöke panaszkodik, hogy túl sokat telefonozik (nem munkaügyben). Nagyon szeretem őt és szeretnék segíteni de nem tudok. Elhiszem, hogy fontos az igényes, szép megjelenés, de túlzásokba esett...beszéltem már vele, de hajthatatlan. Külön gardróbszobánk van de már nem fér el semmi. Komolytalannak tűnhet az egész, de nem bírom már.

F/25

2016. jún. 8. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindent te fizettél neki (írtad hogy jól keresel), akkor elkényeztetted...nehéz lesz, hagyd abba, ne fedezd tovább a hülyeségeit. Persze hisztizni fog mint a rossz gyerek, de majd megbékél...

Ha viszont a saját pénzéből veszi, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni... :/ (Mondhatnám hogy pszichológus, de az nekem se segített más jellegű problémáknál:D )

2016. jún. 8. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Boldog melletted a barátnőd?
2016. jún. 9. 00:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Mért adsz neki pénzt?
2016. jún. 9. 00:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lelki eredetü probléma valoszinüleg. Vagy kapcsolati, vagy más magánéleti.

Kényszer cselekvés. Van aki csokoládé evésbe menekül. Okoz magának boldogságot evvel.

Van aki vásárlással.

Pszichologus!

2016. jún. 9. 02:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Amíg tagadja a probléma meglétét nem tudsz mit tenni. Próbáld tények elé állítani. Mondjuk a számlákat és a fizetését össze hasonlítva bizonyítsd neki hogy túl sokat költ vagy valami hasonló. Amíg nem látja be hogy gond van addig nem lehet előre lépni.

Én két gyűjtögető szülővel élek hidd el tudom miről beszélsz bár ők a vásárban olcsón vesznek vackokat de hely már sehol nincs. Nálunk annyival jobb hogy ők tudják hogy hülyeséget csinálnak de azért folytatják.

Ahogy előttem is írták lelki eredetű a gond. Valami hiányzik az életéből és vackokkal pótolja. Azt a valamit a hiányt kéne orvosolni. Igazából nem hiszem hogy sikerrel jársz. Ő ugyanolyan függő mint egy alkoholista vagy drogos vagy azok akik kvázi halálra eszik magukat. Ha valahogy meg is gyógyul bármikor vissza eshet ha nem figyel.

Azért szorítok. Talán érdemes lenne tanácsot kérned egy pszichológustól. Ne a barátnődet rángasd oda te menj és kérdezd meg hogy segíthetnél a párodon.

2016. jún. 9. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is ebay mániás vagyok, de én inkább 100ft értékű cuccokat veszek. Havonta 1000-5000ft költök szóval teljesen jól kontrollálom. Ez már valóban orvosi eset. Van rá gógymód, értelmesen beszéld meg vele. Sőt számold össze mennyit költ pontosan, add össze nyomtasd ki a száraz tényeket, hogy hány százezrek rohadnak a szekrényben, és mondd el, hogy szerinte ez normális e.

Ha ezt nem fogja fel akkor komoly gondok vannak, ha nem akar segítséget akkor meg még önző is, mert nem látja, hogy ez neked nagyon rossz.

2016. jún. 13. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!