Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fair dolog, ha megmondom a barátnőmnek, egy komoly kapcsolat előtt hiv szűrést szeretnék végeztetni?
Van egy lány 22 éves, akivel nagyon jól megvagyunk, most jöttünk nemrégi össze. Azonban volt egy csajozógép pasija, aki ilyen éves szinten félszáz nőt vagy akár többet is megfektetett, és a lánnyal is gyógyszerrel közösültek. 8 hónapot voltak együtt, de folyamatosan csalta a lányt fűvel fával
Én megmondom őszintén emiatt a srác miatt szeretném, ha a barátnőm közösen elmenne velem egy hiv szűrésre.
Indokolt a kérésem? És ha igen, hogyan lehet ezt normálisan tálalni egy nőnek, hogy ne nézzen totál hülyének?
Szerintem ha ezt így elmondod, egy szava sem lehet. Én is kértem annó exemtől HIV tesztet, simán belement. Gyógyszerszedés előtt.
Aki ezen megsértődik, vagy nem veszi komolyan, az túl gyerekes/éretlen még ahhoz, hogy egyáltalán nemi életet éljen. Felelősségteljesen gondolkodsz, ennyi. Én direkt örülnék, ha ilyen megfontolt sráchoz lenne szerencsém.
Szerintem teljesen érthető a kérésed.
Ha normális, akkor kérés nélkül belemegy. Ha elkezd rinyálni, akkor hagyd a csajt. Olyaba én sem szívesen tenném bele, akinek a korábbi pasija ki tudja kiket dugott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!