Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikortól komoly egy kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól komoly egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Szerintetek mikor érik meg egy kapcsolat annyira, hogy valami ennél is komolyabb is kialakulhasson belőle? Tehát amikor nem csak a "csajom" vagy a barátnőm lesz, hanem a párom, stb...
2013. febr. 8. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése...
2013. febr. 8. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt idővel. Én négy éve vagyok együtt a párommal, nagyon szeretem, de valamiért nem láttam a közös jövőnket. Én maradni akartam, ő külföldön képzeli el az életét. Aztán most sikerült felnyissa a szemem, már én is menni akarok, szóval van közös célunk. Úgy érzem, ettől szintre lépett a kapcsolatunk. Eddig csak úgy voltunk úgyis-együtt-maradunk szinten, de az alap nem volt meg hozzá. Szerintem fontos a közös cél.
2013. febr. 8. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Első pillanattól komoly, ha úgy álltok hozzá.
2013. febr. 8. 16:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Amikor kimondod, hogy "szeretlek" es nem rohogod el;)

Am szubjektiv, de a lenyeg, hogy nem magad javat nezed, hanem a masiket

2013. febr. 8. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
ha van a kezeden gyűrű :)
2013. febr. 8. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
közös élmények,nemcsak lakáson szex... :D
2013. febr. 8. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én úgy látom tényleg csak akkor biztosabb ha már házasság van, mert az mégiscsak valamiféle köteléket jelent. Nem attól komoly, hogy mióta vagy vele, az semmit nem jelent.
2013. febr. 8. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Amikortól komolynak gondoljátok :)
2013. febr. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!