Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet még komoly kapcsolat? Segítség!
ahogy olvasom,itt egy elsőosztályú csábítási játszma történt.
csendes fiú,távolságtartó stb-stb.
hozta azt,amiről úgy ítélte meg,hogy kellhet a játszmába.
és nem.
nem hinném bármiféle félelme is lenne.
amúgy meg ellentmondást írtál.
komoly kapcsolatban voltál,később meg szűz voltál,uh nem lepődnék meg ha kamu kérdés lenne.
Ha már olyan viszonyba kerültél vele, hogy lefeküdtetek, akkor miért nem kérdezed meg tőle, mi a baj? Ilyenkor az őszinteség segít csak.
Egyébként lehet, hogy félreismerted és csak "addig" kellettél neki.
Négy eset lehetséges szerintem.
Az egyik verzió az, hogy félreismerted, és alaposan átvágott, mert csak lefeküdni akart veled.
A másik pedig, hogy valóban annyira félénk, hogy zavarba jött, hogy neked megfelelő volt-e amit nyújtott, és ezért félt keresni a társaságod, és mivel te sem kerested, azt hiheti, hogy nem akarsz vele többet találkozni, nem felel meg neked.
A harmadik, hogy szex terén nagyon nem jöttél be neki, de szerintem erre van a legkisebb esély.
A negyedik pedig, hogy nem tudja, hogy a társaságban mit szólnak majd ahhoz, hogy egy pár vagytok, és hogy hogyan kezelje a barátai előtt a helyzetet.
Hogy melyik verzió az igaz, csak akkor tudod meg, ha beszélsz vele.
Szerintem is érdemes lenne tőle megkérdezned, hogy miért. Könnyen lehet az is, hogy nem fog tetszeni a válasz, de úgy gondolom hogy sokkal jobb egy biztos "nem", mint a bizonytalanság.
De persze az is lehet amit már írtak, hogy csak megijedt és nem tudja hogy kezelje a helyzetet.
Nehéz helyzet, tudom, de valamit csinálnod vagy csinálnotok kell, már csak a közös társaság miatt is.
Bátorság! ;-)
segitség erre sajnos nem nagyon van, egy ilyen fajta viselkedés, nem ad arra okot, hogy reménykedjenek
talán te is érzed, mivel itt a kérdés a neten
ha passzivan viselkedik is társaságban, de belenézve a szemeibe érezned kell, hogy van valami, ha csak a hideg, ridegség árad belőle, akkor nem irom de tudod a választ, mint ahogy most is érzed, csak reménykedsz, hogy valami csoda révén más lesz...
ne legyen igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!