Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebből lehet még komoly kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet még komoly kapcsolat? Segítség!

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, a fiú 24. Nagyon rég ismerjük egymást, és kb. 2 éve egy a baráti körben mozgunk. Azóta nagyon vonzódunk egymáshoz, de mindkettőnknek komoly kapcsolata volt 8 hónappal ezelőttig, amik kb. egyidőben véget értek. Ő a szakítás után 5 hónapig külföldön dolgozott, de mióta itthon van sok időt töltöttünk együtt (baráti körben). Már akkor is forrt köztünk a levegő, de úgy 2 hónapja többször felkeresett azzal, hogy kettesben szeretne lenni velem. Sokat beszélgettünk, élveztük egymás társaságát. ( Visszafogott srác, eléggé csendes, és a jó szíve miatt sokan átverték már, ezért elég távolságtartó és bizalmatlan is.) Aztán történt több is köztünk. (Csókolóztunk, simultunk). De társaságban leplezzük mai napig ezt, bár már biztos feltűnő. Az ilyen személyes találkák egyre sűrűsödtek, és beleszerettem. Nemrég nagyon messzire mentünk (majdnem lefeküdtünk) és én megmondtam neki, hogy szeretem és azt is, hogy még szűz vagyok. Azt mondta ő is szeret, kellek neki és nem akar elsietni semmit. Végül 2 hete mégiscsak megtörtént. Nem bántam meg, csodás volt, de azóta nem tudom mi lett vele.. Azóta kétszer találkoztunk (baráti összejöveteleken) és alig szólt hozzám. Nem merem keresni. Ez most akkor csak viszony volt? Várjak? Lehet, hogy kételkedik bennem? Fél kapcsolatba kezdeni? Köszi, hogy végigolvastad várom a választ

2013. febr. 13. 02:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT

Ma beszéltem vele. Kettesben voltunk, de egyszerűen nem jutottam előbbre. Úgy viselkedik, mintha semmi nem is történt volna köztünk.. Nekem volt kellemetlen így fel sem hoztam a témát.. Azt hiszem ebből azt kell kivennem, hogy felejtsük el, marad az eredeti felállás... Ha az olyan egyszerű volna..

2013. febr. 15. 03:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem értem a pasik miért komplikálják túl a dolgokat
2013. febr. 21. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!