Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mondjam el a barátnőmnek, vagy ne mondjak semmit, hisz úgyse történt semmi komoly?
elmentünk a hétvégén a discóba a barátnőm nélkül. Ő el van utazva, 2 nap múlva jön haza. A barátnőm osztálytársa elkezdett nyomulni rám (ölelgetett, fogta a kezem, meg ilyenek). Egy idő után megmondtam, hogy én már foglalt vagyok. Ezek után lekopott...szal nem történt semmi különös az ölelgetésen kívül. Másnap mégis mindenki azzal jött, hogy felszedtem a csajt (pedig Ő szedett fel engem), mikor megláttuk az úton mutatták, hogy néhol megy a tegnap esti barátnőm.
Nem tudom mondjam el a barátnőmnek. Ha elkezdek magyarázkodni akkor tuti hibásnak fogok kinézni, viszont ha mástól tudja meg akkor még nagyobb a baj.
Jobb ma egy veréb, mint egy túzok...
Szerintem mondd el neki hogy a csaj rászállt, te engedtél neki (mármint ölelés, kézfogás) aztán elküldted melegebb éghajlatra. Fő az öszinteség. :)
"el van utazva"
Jéééézusom...
Amúgy ha mindenki erről beszél, akkor tuti, hogy ki fog derülni, és akkor már inkább tőled tudja meg, mint másoktól.
19/L
Egyetértek az előttem szólókkal, inkább mondd el neki te, mert ha nem tőled, mástól úgyis megtudja.
A felelősséghárításról pedig 'szokj le', mert elég gáz. "Ő szedett fel engem", "hibásnak fogok kinézni" - ezt gondolom úgy értetted, hogy te az égvilágon nem tehetsz semmiről. TE hagytad, hogy megfogja a kezed és ölelgessen, ezt pedig vállald fel. Nem egy idő után kellett volna leállítani, hanem rögtön, ahogy elkezdett ilyeneket csinálni.
elmondtam neki.Jólesett neki, hogy leráztam. Azt mondta, hogy sok fiú simán belement volna mindenbe s elfelejtette volna, hogy van barátnője.
Amúgy kösz az utolsónak, az esett a legrosszabbul de az volt a leghasznosabb válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!