Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjem mondani a barátnőmnek hogy frontint szedek?
Figyelt kérdés
Válaszoló lányok az a véleménye is érdekelne ezért dobna-e.2011. nov. 17. 07:28
1/10 anonim válasza:
Nem vagyok csaj, de egy időben én is szedtem, mert muszáj volt. Szerintem semmilyen hátrány nem ért emiatt, de ha téged emiatt dobna, akkor jobb az elején kiszűrni.
2/10 anonim válasza:
Én elmondtam a barátnőmnek,amikor szedtem.Nem volt belőle semmi zűr,pedig én aztán toltam magamba huzamosabb ideig.
3/10 anonim válasza:
Én nem dobnálak miatta, ha szeretlek , úgy szeretlek ah vagy.. :)
19L
5/10 anonim válasza:
Az őszinteség sokkal jobb! Előbb-utóbb úgyis kiderül. Ha szeret, akkor így is szeret.
6/10 anonim válasza:
4/5-nek. Gyógyszer! Google vagy wikipedia!
7/10 anonim válasza:
utolsónak... nyugtató, szorongásoldó...
én lány vagyok, és elmondtam a barátomnak, nincs ebbe semmi. megértette és kész, elfogadta, hogy szükségem van rá.
8/10 A kérdező kommentje:
Harmincas férfi vagyok és lányok válasza kellene igazán.
2011. nov. 19. 19:20
10/10 kislany3 válasza:
én husz eves lány vagyok,es ilyenert nem dobnám ki a pasimat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!