Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy idegesít az, hogy a barátnőmnek nem én vagyok az első?
Figyelt kérdés
20/F A barátnőmnek előttem már több barátja volt akikkel le is feküdt, nekem viszont ő az első. Nagyon szerelmes vagyok belé és idegesít, hogy más is érintette, csókolta úgy ahogy én és mással is lefeküdt már.2011. nov. 16. 14:46
1/28 anonim válasza:
nem normalis.. mit érdekel, h kik voltak neki előtted?
2/28 bánomisén válasza:
Szerintem sem normális a másik múltjára féltékenykedni. Miért nem örülsz annak, hogy most veled van és téged szeret?
3/28 anonim válasza:
Meg tudlak érteni, de sajnos ebben a világban már el kell fogadni, hogy csak "használt ruhát" találsz mindenhol.
4/28 LadyLee válasza:
Gondban lesze 30-40 évesen...
Egyébként a hozzáállásod közelebb van a birtoklási vágyhoz, mint a valódi szerelemhez.
6/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is benne van, hogy többször megemlíti a volt barátait és ez idegesít. nem hasonlítgat de szerintem egy párkapcsolatban nem kellene feljönnie ennek a témának
2011. nov. 16. 15:02
7/28 anonim válasza:
Azért azt sem mindegy, hogy 3 volt, vagy 30.
8/28 anonim válasza:
"használt ruhát"??? te normalis vagy?? az én pasimnak 3 baratnoje volt előttem, de eszembe nem jutna féltékenynek lenni rájuk! mit gondoltal, majd minden lány csak neked tartogatja magát, mert te vagy az uristen?? :DD
9/28 LadyLee válasza:
"megemlíti a volt barátait "
Ezt én is szoktam - része volt az életének, nem hiszem, hogy teljesen tabuként kellene kezelni, de ha téged ez zavar, akkor ezt nyugodtan mondd meg neki.
10/28 anonim válasza:
jajj ne gyerekeskedj már......az én párom 2 exével is jó barátságban van és én is az enyémmel sőt össze is járunk....oka volt a szkításnak most veled van nincs ezen agyalni meg féltékenykedni semmit...vagy ha nagyon nem bírja kis lelked akkor miért nem szűzzel kezdesz... (csak vigyázz múltjuk azért nekik is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!