Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátnőmnek az első együtt töltött hónapunk alkalmából?
Figyelt kérdés
Nem vagyok se nem túl gazdag,se nem túl szegény,ahogy ő sem.Mégsem tudom, hogy ilyenkor milyen kaliberű, értékű ajándékot szokás venni!?2008. okt. 14. 11:33
1/8 anonim válasza:
Én akkor egy étterembe vittem el amire már nagyon kiváncsi volt.. de mivel akkor volt a valentin nap szerintem ez nem számít.
Én valami jópofa plüss cuccot szereznék esetleg pár szál rózsával :)
2/8 anonim válasza:
Én virágot szoktam adni minden együtt töltött hónap végén. Ha a csaj szereti, szerintem tuti ajándék!!
Egyébként lehet még plüss, vagy versike. Nagy dolgot biztos nem adok az első hónap után.
4/8 anonim válasza:
szerintem vegyél neki valami plüss állatot annak biszti örülni fog!!
5/8 anonim válasza:
én tutira nem vennék semmit.hidd el tapasztalatbol mondom.sztem nem kell még egy honaposra semmi. aztán gondolj bele mit fog várni az egy évesre, a szulinapra, karácsonyra,...stb...ez mindig csak fokozodni fog. egyszeruen csak egyutt tolteném vele az estét...és ennyi!
6/8 anonim válasza:
Én sem vennék semmit. Elmennék vele sétálni valamerre, vagy egyszerűen csak egy közös programot csinálnék vele. Szerintem az ilyen romantikus estéket minden lány értékeli.
7/8 anonim válasza:
mi vettünk egymásnak ajándékot a barátommal 1hónaposra,utána fél évesre,majd egy évesre...másfél évesre nem,majd 2évesre...plüsst kaptam,és egyébként nem várok egyre nagyobb dolgokat...nekem az a fontos h velem legyen,de néha meglep egy tábla csokival vagy ilyesmi...de nem várom el,sőt!
8/8 anonim válasza:
Szerintem sem kell venni semmit egyhónaposra, szerintem vidd el egy tuti helyre meginni valamit vagy szervezz a megszokottnál kicsit érdekesebb programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!