Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen különleges ajándékot adhatnék a barátnőmnek karácsonyra? Ami tényleg nagyon különleges, egyedi, és hatalmas meglepetés lenne. Aminek nagyon örölne, de nagyon?
még korai, 20évesek vagyunk.
De igen, ő dec 28-29-edike környékén jönne csak le...a szilveszter miatt és mert hiányozna már :D
Igen, 20 évesen, ha romantikus kapcsolatotok van, akkor egy karkötő jó ötlet, rajta egyetlen olyan medállal, ami nektek kettőtöknek jelent valamit (sok ilyet lehet kapni most, sok medál közül választhatsz a boltokban), és ez mindig a kezén van, és ahányszor ránéz, Rád gondol majd! Szerintem szép ajándék. Természetesen ne valami vasat nézz, hanem min. ezüstöt, hogy ne menjen tönkre gyorsan! Linkelek pl-t, hogy tudd, mire gondolok. Esetleg a kapcsolatotok állomásait jelképező medálok is lehetnek sorban... Te tudod. :)))
A saját készitésű vacsi, sztem nagyon jó ötlet. Ha nem vagy túl járatos a konyhában, akkor kérj meg vkit, h segitsen, de mindenképpen te is légy ott az előkészületeknél. (én nem vagyok egy romantikus alkat, de nekem nagyon bejött ez meglepi :) )
Egyetértek az előttem szólókkal. Egy szép nyaklánccal/karkötővel nem lehet mellényúlni.
Mi, idegenek nem fogunk tudni igazi ötletet adni, ha a sablonos "karkötö, toronyóra lánncal ,stb." tippeknél többet szeretnél, igazán szivbéli meglepetést, akk próbáld meg kipuhatolni a barátnöitöl, vagy vkitöl, aki elég közel áll hozzá, hogy mi az amire már régóta vágyik , és máris meglesz a tuti tipped :)
Vki ugy is befog szólni, hogy ezt mondtam, de szerintem az ilyen jellegü " kémkedés" romantikus, órómet okoz, nem élsz vissza a másik bizalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!