Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan/mikor mondjam el a barátnőmnek, hogy van egy elég komoly pszichiátriai betegségem? Nagyon félek, hogy ott fog hagyni :/
19 éves vagyok, 3 éve kezelnek ezzel, gyógyszerek mellett semmi bajom. Barátok is annyit mondtak, hogy néha kicsit fura vagyok, de bőven a normális határokon belül, szóval nem gáz =D A nyár elején megismertem egy lányt, nagyon tetszik, nagyon jó fej aranyos értelmes, 1 hónapja össze is jöttünk. Ő az első barátnőm amióta ez az egész előjött, és nagyon félek, hogy ha kiderül, el fog hagyni :( Szerintetek ezt mikor kellene elmondani neki, egyáltalán kell ilyen korán, vagy várjak még vele? Ti otthagynátok a barátotokat, ha egy ilyen kiderülne róla?
19/F
No fene..elég jól tálaltad itt is a problémád. Szerintem neki el tudnád mondani.
Viszont!
Csak akkor mond el neki ha megbízol benne, és nem fogja elkotyogni ezt a magánügyet. Sajnos a csajok egy része részegen sok mindent kikotyog, persze most nem rá értem...de ezt a dolgot akkor szedném elő ha már a bizalom nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!