Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a barátnőmnek lenne valakije, intim téren törődne velem?
Figyelt kérdés
Keveset vagyunk együtt.Gyanítom hogy lehet valakije(övé a lakás).2016. szept. 9. 21:51
1/7 anonim válasza:
Hát öcsém ennek fuss neki még egyszer!
Eleje, közepe, vége... tények, részletek?
2/7 A kérdező kommentje:
A lényeg,van hogy letílt facebookon igaz én tehetek róla.Én azt gondolom ha lenne más pasija akkor nem foglalkozna azzal hogy nekem hónap végén fizetés előtt van e pénzem esetleg kaját venni.
2016. szept. 9. 22:05
3/7 icu75 válasza:
Ha annyira gerinctelen,hogy melletted van valakije,akkor az is megy neki hogy sunnyog és hol itt hol ott teszi szét a lábát.
4/7 anonim válasza:
Mi van? Hogy jön ide a kaja? Az is lehet, csak nem olyan nagy a libidója, esetleg béna vagy az ágyban, valami baja van mostanában csak fél veled megosztani, stb. Sok oka lehet, nem feltétlen csak az, hogy van valakije.
5/7 anonim válasza:
Kezdjük az elején: van egy barátnőd, aki letiltott facebookon. (Ex?)
Meggyőződésed, hogy megcsal, mert van saját lakása és aggódik amiatt, hogy hónap végén nincs mit enned...?
Együtt laktok? Milyen jelekből gondolod, hogy megcsal? Miért tiltott le? Eddig is ennyit szexeltetek? Ő mivel utasít el?
7/7 Költőnő? válasza:
Dat összeszedett gondolatsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!