Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézhetem a barátnőmnek?
A barátnőmmel 4. hónapja vagyunk együtt és tegnap volt a születésnapom.Igaz egész nap hajnaltól hajnalig dolgozott nem köszöntött fel. Nem vártam tőle ajándékot mégis jól esett volna hogy "Boldog Születésnapot"
Én amikor Augusztusban elvolt nyaralni a fiával felkőszöntöttem,ezért is esik nekem rosszul.
24 órázott?
Azért ilyen esetben én bőven elnézném a pasimnak.
De miután kipihente magát és akkor sem köszöntött fel, esetleg leülnék mellé és kedvesen (tényleg kedvesen) megmondanám, hogy ez nekem picit rosszul esik.
Egyáltalán tudja, mikor van a szülinapod? Ha ennyit dolgozik, lehet azt se tudja, milyen napot írunk.
Esetleg egy elejtett mondattal utalhatnál rá, hogy most volt... Ha erre se reagál, az már érdekes.
De szerintem elfelejtette. Négy hónap után én ezért nem sértődnék meg, 4 év után igen.
Tudja mikor van a szülinapom.Takarításban dolgozik,több munkahelyszínen wgyikről a másikra megy napi szinten cégen belül.
Nem tudom mivel utaljak rá hogy ne direkt célzásnak vegye.
Én nem vártam el friss kapcsolatban a felköszöntést sose kb fél év után dőlt el hogy mi lesz, addig meg mindent megkérdeztem, megtudtam, volt akinek volt születésnapja és nem is tudtam, nem sértődött meg, akkor ismerkedtünk, csak az évszámot tudtam, volt akinek volt mert facebookon fent volt de közölte hogy ő nem tart ilyesmiket, az egész családja ilyen volt és volt aki kiakadt hogy nem vettem ajándékot csak szóban köszöntettem fel 2hónap után...
Lehet ő nem tartja ezt számon, nem egy ilyen ember van akinek ezek csak napok. Beszéljétek meg hogy ki, milyen. Nem kell itt nyuszinak lenni, hogy hogy mondd meg taktika, kerek perec: drágám tegnap volt a születésnapom, ennyit mondj nyugodtan. Innen pedig vagy felköszönt, örül hogy szóltál, esetleg tervezett valami ajándékot stb, lehet nem is tudja (elég friss kapcsolat) vagy nem is érdekli, bármelyik lesz, tudni fogod hogy hogy állj hozzá. Ha 4 hónap után nem tudtok beszélni ennyiről akkor később se fogtok ennél 1000x fontosabbakról!
Az én párom csak 12órázik de így se tudja néha hol áll a feje és mellé még feledékeny is, a megoldás: bejelöltem a naptárba a szülinapomat, így tudja, sőt még örül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!