Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátnőmnek, miért nem akarok sosem elmenni vele a bulikba?
Buli normál esetben nem a hányásról szól :D
Eletemben egyszer hánytam bulin, akkor iszonyat szarul voltam. Azóta messze kerülöm az olyan helyzeteket és tudatosan iszom, figyelek a sorrendre, a mennyiségre és egy buli alatt legalabb 1,5-2 liter vizet is iszom. A buli nem a hányásról szól, hanem a kikapcsolódásról, táncról, és a gőz kiengedéséről. Szerintem próbáld meg kicsit más szemszögből nézni és esetleg kérd meg a barátnődet, hogy ő se igya magát részegségig, hanem csak ésszel.
Ezt az elején tisztázni kellett volna. Ha normális, megérti. A sunyítás viszont eléggé visszatetsző dolog.
(én sem vagyok nagy partiállat, de gyakrabban járok bulizni, mint a párom, mert ő nem szereti a közeget. Ezt megértem, ezért megyek nélküle akkor, amikor bulizni megyek, akkor megyek pl. kollégákkal)
"Gyűlölöm a bulikat, a részegeket, a hányást és mindent ami még azzal jár," - mondd ezt.
De őt miért nem gyűlölöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!