Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szintia vagyok 19éves jelenleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szintis kérdése:

Szintia vagyok 19éves jelenleg barátnöm van. Azért irok most ide mert szeretném meg kérdezni hogy ti ezekről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Már lassan 1ès fèlève vagyunk együtt sokszor veszekszünk volt egy szakitás

Igazábol eddig csak fiu baráaim voltak de most szerelmes lettem egy lányba örültem neki hogy talán vègremegtaláltam azt a bizonyos másik felet elkeztünk talalkozgatni nagyon aranyos volt sokmindent elmesèltem

Majd rá kèrdeztem h szeretne e velem lenni

Akkor őközölte h ez neki tul gyors mièrt vagyok ennyire rámenős

Majd egy párhonap mulva össze jöttünk

Aztán kezdötek bármitmesèltem nem figyelt

Nem èrdekelte mit mondok

Bármitmondtam h mit csináljunk sohanem az volt

Majd törtènt egy dolog

Elkeztem rosszul lenni elájultam elkezdet fájni a gerincem azt tudni kell hogy nekem már ez amásodik alkalom h 2ève nem jön meg a menstruáciom

Ès sajnos nagyon sok fèle orvosnálvoltam de nem tudják mi a bajom

5*vitt el a mentő nagyon rossz hogy semmit semm tudok tenni.

A barátnömnek elmesèltem h mitőrtènt ès ő nem hitte el aztmondta h mièrt kilodok fejezembe hogMegint csak veszekedni probálok meg hogy sajnáljon valaki

Nagxon rosszul eset

Majd eltel párhonap vossza hallotam dolgokat nem tudtam kinek hidjek

De vègül ugydöntötem elfelejtem nem szoltam semmiről ha elkeztem rosszul lenni akkor feljöttem a szobba ès nem szoltam senkinek

Nagyon sokszor rosszulvagyok ès a baránöm nem támogatazt mondja h ő ezzel nem tudmit kezdeni ès èn eut tudom csak ènnem aztakarom h csináljon bármit is hanem h támogason legyen velem ha rpsszul vagyok eheznem kellenek szavak

Csak èrzèsek belső támogatás

De mègmost semm èrti hogynekem ez mennyire fáj h ő igy kezeli főleg h nagyon kevèsbarátom van sőt inkábbcsak unokatesok azok akika barátaim

Kèrlek mondjatok erre valamit mièrt lehet ez h a barátnöm ennyire nem èrti ezt ?

Bármi kèrdès van vagy mesèljek mèg akkor is irjatok

2017. aug. 7. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű,nem érdekli mi van veled,ha így van,akkor meg nem szeret.
2017. aug. 7. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia Szintia!
2017. aug. 7. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:

"ő ezzel nem tudmit kezdeni ès èn eut tudom"

Tudod, csak rosszul. Miattad vannak rosszul létek, általa. Kérlek, vedd észre, kapcsolatotok üressége miatt vagy ennyire rosszul. S azt is, hogy ha szeretne, minden rendben lenne. Képzeld el, ahogy szerelmed egy rosszul létnél, nem bunkózik, hanem oda rohan hozzád, megölel, és szerelmesen biztosít, minden rendben lesz, ott lesz melletted, nagyon szeret, mondj bármit, megteszi, ami segíthet rajtad.

... Hmmm. Pont ezt írtad le ez utáni sorban. Na milyen érdekes...

Nos a miért..., konkrétan nem tudjuk s nem tudhatjuk. Kideríthetem nagy alapokat ha hajlandó lenne velem erről beszélni.., vagy lassan, ha nem lenne hajlandó erről, de beszélni igen. De tudd, csak eddigi életében tapasztalt hatások miatt lettek ennyire, és ilyen hiányosságai, elmetorzultságai. Nem kell tudnod, miért ilyen, csak látnod, mennyire nem vagytok egy szinten. Kérlek ezt tudatosítva szakítsd meg vele szerelmi és baráti kapcsolatot, amire amúgy sem áll még készen. Én nagyon nagyon szeretlek téged, én édes gyönyörű barátom s kívánom néked legjobbat!! Lelkiekben veled vagyok.

Nyugodtan írj, ha kell segítség.

Üdvözletem!

2017. aug. 7. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha egy érzelmi zsaroló vagy,nem hiszik el neked, ha tényleg rosszul vagy. Viszont az írásképed alapján van még mit fejleszteni a jellemeden.
2017. aug. 7. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szokásos kamuduma... vagy tanuljál meg írni, mert ez szánalmas...
2017. aug. 7. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!