Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szintia vagyok 19éves jelenleg barátnöm van. Azért irok most ide mert szeretném meg kérdezni hogy ti ezekről mit gondoltok?
Már lassan 1ès fèlève vagyunk együtt sokszor veszekszünk volt egy szakitás
Igazábol eddig csak fiu baráaim voltak de most szerelmes lettem egy lányba örültem neki hogy talán vègremegtaláltam azt a bizonyos másik felet elkeztünk talalkozgatni nagyon aranyos volt sokmindent elmesèltem
Majd rá kèrdeztem h szeretne e velem lenni
Akkor őközölte h ez neki tul gyors mièrt vagyok ennyire rámenős
Majd egy párhonap mulva össze jöttünk
Aztán kezdötek bármitmesèltem nem figyelt
Nem èrdekelte mit mondok
Bármitmondtam h mit csináljunk sohanem az volt
Majd törtènt egy dolog
Elkeztem rosszul lenni elájultam elkezdet fájni a gerincem azt tudni kell hogy nekem már ez amásodik alkalom h 2ève nem jön meg a menstruáciom
Ès sajnos nagyon sok fèle orvosnálvoltam de nem tudják mi a bajom
5*vitt el a mentő nagyon rossz hogy semmit semm tudok tenni.
A barátnömnek elmesèltem h mitőrtènt ès ő nem hitte el aztmondta h mièrt kilodok fejezembe hogMegint csak veszekedni probálok meg hogy sajnáljon valaki
Nagxon rosszul eset
Majd eltel párhonap vossza hallotam dolgokat nem tudtam kinek hidjek
De vègül ugydöntötem elfelejtem nem szoltam semmiről ha elkeztem rosszul lenni akkor feljöttem a szobba ès nem szoltam senkinek
Nagyon sokszor rosszulvagyok ès a baránöm nem támogatazt mondja h ő ezzel nem tudmit kezdeni ès èn eut tudom csak ènnem aztakarom h csináljon bármit is hanem h támogason legyen velem ha rpsszul vagyok eheznem kellenek szavak
Csak èrzèsek belső támogatás
De mègmost semm èrti hogynekem ez mennyire fáj h ő igy kezeli főleg h nagyon kevèsbarátom van sőt inkábbcsak unokatesok azok akika barátaim
Kèrlek mondjatok erre valamit mièrt lehet ez h a barátnöm ennyire nem èrti ezt ?
Bármi kèrdès van vagy mesèljek mèg akkor is irjatok
"ő ezzel nem tudmit kezdeni ès èn eut tudom"
Tudod, csak rosszul. Miattad vannak rosszul létek, általa. Kérlek, vedd észre, kapcsolatotok üressége miatt vagy ennyire rosszul. S azt is, hogy ha szeretne, minden rendben lenne. Képzeld el, ahogy szerelmed egy rosszul létnél, nem bunkózik, hanem oda rohan hozzád, megölel, és szerelmesen biztosít, minden rendben lesz, ott lesz melletted, nagyon szeret, mondj bármit, megteszi, ami segíthet rajtad.
... Hmmm. Pont ezt írtad le ez utáni sorban. Na milyen érdekes...
Nos a miért..., konkrétan nem tudjuk s nem tudhatjuk. Kideríthetem nagy alapokat ha hajlandó lenne velem erről beszélni.., vagy lassan, ha nem lenne hajlandó erről, de beszélni igen. De tudd, csak eddigi életében tapasztalt hatások miatt lettek ennyire, és ilyen hiányosságai, elmetorzultságai. Nem kell tudnod, miért ilyen, csak látnod, mennyire nem vagytok egy szinten. Kérlek ezt tudatosítva szakítsd meg vele szerelmi és baráti kapcsolatot, amire amúgy sem áll még készen. Én nagyon nagyon szeretlek téged, én édes gyönyörű barátom s kívánom néked legjobbat!! Lelkiekben veled vagyok.
Nyugodtan írj, ha kell segítség.
Üdvözletem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!