Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, jogosan akadtam ki vagy semmi beleszolasom?
Baratom vett egy hazat.
Ma volt a bekoltozes, pakolaszas rendezkedes.
Erre oda allit a testvere hogy o jott fifazni csinaljak neki palacsintat, vigyek uditot.
Nem zavartatta magat, hogy mi pakolunk. Meg a baratomat is csalta hogy jatszon vele. Es majd en pakolok..
En meg ki akadtam, hogy “nem lesz maganeletunk? A tesoja folymatosan rajtunk fog logni? Nem lesz maganeletunk? En inkabb haza hozom a cuccaimat. Itthon legalabb volt maganeletem.”
Szerintem, tökéletesen látod. Itt még lesznek problémák.
Ritka bunkó egy testvér. A párod meg egy szerencsétlen flótás. Helyre tettem volna a tesót, ha többé nem is szól hozzám.
Te, egy jó cseléd leszel kettőjüknek, ha hagyod magad. Úgy látszik, te a párodnak, valahol a hátsó sorban vagy. Ilyen hozzáállással, gondolom, a barátok is előbbre valók lesznek, mint te.
Abba, hogy oda megy, igazából nincs beleszólásod.
Abba igen, hogy ki akarod-e szolgálni, meg csinálsz-e palacsintát.
Abba is van beleszólásod, hogy ha az lesz a te otthonod is, akkor szeretnél magánéletet.
Azt pedig te döntsd el, hogy ha ez így megy tovább, akkor akarsz-e így együtt élni a pasiddal.
Én is inkább szóltam volna, hogy most épp pakolunk inkább álljon be segíteni és ha kész lesztek akkor fifázhatnak, ha nem leszel hulla fáradt és minden a helyén van akkor palacsintát is szívesen készítesz.
Ha ebből nem értenek, akkor én is biztos kiakadnék.
Elnezest, felre irtam! Nem vette hanem örökölte, de a lenyegen igy sem valtoztat semmin, hogy nekem nincs kozom a hazhoz.
Egyebkent a testver ki is jelentette nekem, hogy o ott fog majd logni.
Rola tudni kell hogy volt egy felesege aki elhagyta, es annyira nem tud gondoskodni magarol, hogy egybol haza koltozott anyucihoz legyen ki mosson es fozzon ra. 31 eves..
Meg nem az zavar, hogy itt van. Hanem hogy nekem kijelentett, hogy o kb nalunk fogja tolteni az idejet. Es inkabb most allok a sarkamra..
Meg en kicsit pofatlansagnak tartom, hogy mi most kolzotunk ossze alig varjuk h kettesben legyunk. O meg jon a nyakunkra, de ezzel se lenne problema ha mondjuk segiteni jott volna.. nem egybol jatszani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!