Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, jogosan akadtam ki vagy semmi beleszolasom?
Baratom vett egy hazat.
Ma volt a bekoltozes, pakolaszas rendezkedes.
Erre oda allit a testvere hogy o jott fifazni csinaljak neki palacsintat, vigyek uditot.
Nem zavartatta magat, hogy mi pakolunk. Meg a baratomat is csalta hogy jatszon vele. Es majd en pakolok..
En meg ki akadtam, hogy “nem lesz maganeletunk? A tesoja folymatosan rajtunk fog logni? Nem lesz maganeletunk? En inkabb haza hozom a cuccaimat. Itthon legalabb volt maganeletem.”
Hát én azon gondolkodnék el de nagyon komolyan, hogy a párod miért nem tette helyre a kedves testvérét...
Van itt baj, nem is kicsi.
A férjem, ha az ő testvére viselkedett volna így velem, keményen a sarkára állt volna.
Én nagyon komolyan elgondolkodnék a helyedben, hogy valóban szeretnék e egy ilyen alakkal együtt élni, és hogy ő valóban akarta-e ezt a költözést, vagy tojik bele magasról...
Amúgy, hogy válaszoljak is a kérdèsedre : igen. A testvére mindig rajtatok fog lógni. Igen, nem lesz magánéletetek.
Hacsak a kedves barátod meg nem keresi ami a nadrágjában van (vagy épp nincs) és szépen elmagyarázza a tesónak hogy mi merre hány méter. De mivel most sem tette meg, erre nem mernék mérget venni.
Már nem azért, de én valahol itt hajtottam volna el a tesót.
Okés, jöhet, szívesen látjuk, de azért a pofátlanságnak is van határa.
De ha már ott van, biztosan a kezébe nyomok egy dobozt és közlöm vele, hogy MIUTÁN elpakolTUNK, utána csinálok neki palacsintát, és mutatom, mit-hová tegyen.
Nem még felmerül bennem, hogy kiszolgálom.
Infantilis tesót el kell hajtani, mi az, hogy süs neki palacsintát??? A pofám leszakad.
A párodon múlik, hogy képes lesz-e kellő mederben tartani, nem "lóghat" ott - munka, vagy ilyesmi???)
Ha nem lesz kettőtök közös élete, akkor tényleg várj még az odapakolással.
Nem értem, ő nem örökölt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!