Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mit gondoltok, jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok, jogosan akadtam ki vagy semmi beleszolasom?

Figyelt kérdés

Baratom vett egy hazat.

Ma volt a bekoltozes, pakolaszas rendezkedes.

Erre oda allit a testvere hogy o jott fifazni csinaljak neki palacsintat, vigyek uditot.

Nem zavartatta magat, hogy mi pakolunk. Meg a baratomat is csalta hogy jatszon vele. Es majd en pakolok..

En meg ki akadtam, hogy “nem lesz maganeletunk? A tesoja folymatosan rajtunk fog logni? Nem lesz maganeletunk? En inkabb haza hozom a cuccaimat. Itthon legalabb volt maganeletem.”

2017. okt. 23. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azon gondolkodnék el de nagyon komolyan, hogy a párod miért nem tette helyre a kedves testvérét...

Van itt baj, nem is kicsi.

A férjem, ha az ő testvére viselkedett volna így velem, keményen a sarkára állt volna.

Én nagyon komolyan elgondolkodnék a helyedben, hogy valóban szeretnék e egy ilyen alakkal együtt élni, és hogy ő valóban akarta-e ezt a költözést, vagy tojik bele magasról...

2017. okt. 24. 05:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy, hogy válaszoljak is a kérdèsedre : igen. A testvére mindig rajtatok fog lógni. Igen, nem lesz magánéletetek.

Hacsak a kedves barátod meg nem keresi ami a nadrágjában van (vagy épp nincs) és szépen elmagyarázza a tesónak hogy mi merre hány méter. De mivel most sem tette meg, erre nem mernék mérget venni.

2017. okt. 24. 05:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de én valahol itt hajtottam volna el a tesót.

Okés, jöhet, szívesen látjuk, de azért a pofátlanságnak is van határa.

De ha már ott van, biztosan a kezébe nyomok egy dobozt és közlöm vele, hogy MIUTÁN elpakolTUNK, utána csinálok neki palacsintát, és mutatom, mit-hová tegyen.

Nem még felmerül bennem, hogy kiszolgálom.

2017. okt. 24. 11:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Infantilis tesót el kell hajtani, mi az, hogy süs neki palacsintát??? A pofám leszakad.

A párodon múlik, hogy képes lesz-e kellő mederben tartani, nem "lóghat" ott - munka, vagy ilyesmi???)

Ha nem lesz kettőtök közös élete, akkor tényleg várj még az odapakolással.

Nem értem, ő nem örökölt?

2017. okt. 24. 16:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt párod a hunyó. Miért nem tette helyre a tesót?
2017. okt. 24. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Most állsz a sarkadra azt írtad. Mikor ? Most ? Ezzel hogy itt írtál ès itt pattogsz mint a gumilabda ? Mondd el neki hogy segítsen ès ne játszon. Párod is rászólhat. Sőt ha esze van pakol ès nem ül le játszani.
2017. okt. 27. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!