Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok jogos a kiaakdás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok jogos a kiaakdásom? Hogy miért nem vesz semmit a párom?

Figyelt kérdés

A párommal már lassan 3 éve együtt vagyunk, és eleinte minden jó volt csak az utóbbi 1 évben romlott el. Mert úgy érzem néhány fontos jövőbeli tervben nem egészen egyezünk és ez most bukott ki. Én még egyetemen voltam végzős mikor összejöttünk, ő már dolgozott és tudni kell, hogy már akkor is elég jól ment neki. Persze nem ezért jöttem össze vele, hiszen honnan is tudhattam volna?(ezt majd később) Viszont amióta vele vagyok tudom és látom, hogy sorra bejönnek a számításai, és hogy mennyi pénzt keres nagyjából a vállalkozásaival, aminek nyilván örülök csak hogy...Ő nem akarja elkölteni még egy kis részét sem, merthogy az “kell” és befekteti mert komolyabb tervei vannak. Annyi van, hogy szép albérletben(!!!) lakunk, de nem egyszer költöztünk már, neki prémium alapanyagok és egészséges cuccok kellenek a főzéshez, meg évente párszor elvisz nyaralni bár azért is könyörögnöm kellett, (mert fél a repüléstől) hogy picit lazítson.

Amit viszont nem értek és nagyon zavar, hogy miért nem lehet lakást/házat venni? Hiszen tudom, hogy telne rá! És ideje lenne valljuk be mert engem kikészít ez az albérlet és bizonytalanság. De le lettem oltva, hogy az a pénz másra kell, nem szórja el ilyenekre meghogy majd pár év múlva ötször annyiért nézhetnék házat mint most az nem lenne jobb? Kocsira ugyan ez, nekem mindig álmom volt egy bizonyos típusú kocsi (megjegyzem nem elérhetetlen), és tudom, hogy megvehetnénk...De persze azt sem, pénzkidobás, biztos csak villogni akarok vele. És ezek nagyon rosszul esnek, amúgy így szeret meg úgy szeret de ha valamit tenni kell ami neki nem érdeke (pl a féltett pénzügyeit érinti) akkor már nem számítok, érdekes ez. Kinézek egy laptopot és akkor “ez sz*r, túlárazott” “minek neked ilyen?”. Mindenért majdnem könyörögni kell, én meg nem fogok. Persze tudom ezek nem tűnnek “first world problemsnek” de ha ő mondja, hogy közös kasszán vagyunk elvileg, hogy mindent meg szeretne adni nekem akkor miért nem teszi? Nyilván anyagiakban én nem tudok neki annyit nyújtani de minden másban igen, folyton mondják neki, hogy milyen szép/bűbáj barátnője van, milyen szerencsés, ő meg “tudom tudom”. Nem vagyok nagyképű sem, lehet úgy tűnik és ezt is próbálom szerényen mondani de tény, hogy az ágyban is irtó jó vagyok. Szóval szerintem ő nem lehet elégedetlen.

2018. jan. 1. 13:24
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
82%

Bűbájos?:D Na ezt nagyon benézték az ismerősök.

Csak annyit várhatsz el, amit adsz.

Ha az ágybéli teljesítményt akarod finanszíroztatni valakivel, akkor Menj prostinak.Legyél külön anyagilag, és vegyél magadnak autót, lakást, meg laptopot.Vagy ez már nem tetszene a számító énednek?Lehet megsértődni a véleményem miatt.

2018. jan. 1. 13:51
 12/46 anonim ***** válasza:
87%

És te nem dolgozol, hogy megvehetnéd magadnak?

Te mennyit adsz bele a közösbe?

Bocs de nekem eléggé egy anyagias pénzéhes ribinek tűnsz, totàl igaza van a pasidnak hogy "villogni" akarsz az általa vett dolgokkal.

Vedd meg magadnak, ha annyira kell.

Amúgy :

Autó=pénzkidobàs. Ha màr muszàj venni, akkor veszek valami egyszerűbbet (nekem is telne simán jobbra, egy 5 éves Toyota Aurissal furikàzok, előtte egy Cliom volt) szóval totál megèrtem a barátodat. Nem mindenkinek lételeme, hogy valami státusszimbólumnak nevezett tucatkocsi legyen a feneke alatt.

Lakással ugyanez. Ha veszel, azt egy idő utàn kinövitek, esetleg költöznèl, el kell adni. Èn biztos nem vennék a helyében amíg nincs gyerek / csalàd.

A pasid meg egy dolog miatt lúzer : mert még nem rakott ki a francba pedig megérdemelnéd.

Mielőtt azt hinnéd, savanyú a szőlő, elárulom, nem. Férjnèl vagyok, keresünk mindketten, a havi bevètelünk 7-10 ezer euro között van.

Csak tudod nàlunk minden döntès közös, és eszembe nem jutna kierőszakolni a férjemtől olyat, amire a saját pénzem nem lenne elég ha külön kasszán lennénk.

2018. jan. 1. 13:52
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted az ingatlan jó befektetés. De mi van akkor ha a pasid vállalkozása most nagyobb hozamot produkál, mint az ingatlan.

Van laptopod ami elfogadhatóan működik? Van autód ami megy még ha lassan is? Ha két igen a válaszod akkor csak rinyálsz. Szerintem az igényeid nagyok.

A közös kasszába Te milyen aránnyal vagy jelen?

2018. jan. 1. 13:54
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Házasság esetén te pont az a fajta nő vagy, aki megérné a házassági szerződést.Remélem lesz Ennyi esze a párodnak, ha egyáltalán eljutsz vele addig.
2018. jan. 1. 13:55
 15/46 anonim ***** válasza:
84%
A közös kassza egy dolog. De a pénzt ő keresi. Megbeszélhetitek, de ő dönt. És nagyon jól bánik a pénzzel. Kicsit tényleg olyan, mintha anyagias lennél. Ráadásul jó vagyok az ágyban = megérdemlem a kocsit. Nőként kivagyok azoktól a nőktől, aki minden másba belekeverik a szexet. Nem azért csinálod, mert élvezed? Nem azért vagy jó, mert örömet akarsz okozni neki? Ha lenne párom, azért akarnék tökéletes lenni neki az ágyban, mert szeretem és örömet akarok okozni neki. Miért kevered bele a pénzt? Ez nagyon ribis hozzáállás.
2018. jan. 1. 14:03
 16/46 anonim ***** válasza:
84%

"és tudom, hogy megvehetnénk."

Nem megvehetnétek, ő vehetné meg. Hiába vagytok közös kasszán, ha ő egymilliót tesz bele, te meg százezret. Én se örülnék, ha ötször annyit keresne a párom, mint én, és megmondaná, mire költsük. Ráadásul milliós tételekről van szó, nem tízezrekről.

2018. jan. 1. 14:09
 17/46 anonim ***** válasza:
90%
Ha kozos kasszan lennetek, akkor ez nem lenne problema. Ti nem kozos kasszan vagytok, hanem csak a pasid tobbletet akarnad kolteni a sajat erodon felul, amire o nemet mond teljesen jogosan. Annyit kolts, amennyit beleraksz, es azonfelul ne legyen pofad szamonkerni, hogy miert nem vesz neked ezt azt, meg melle meg egy hazat is nektek, mert te annyira nagy bizonytalansagban elsz... ha ennyire fosol, akkor vegyel hazat te, vagy fogd be az arcod, mert nagyon nagy lett a pasid altali joletben...
2018. jan. 1. 14:09
 18/46 A kérdező kommentje:
Látom felesleges volt kiírni úgysem fogja fel itt senki mi a probléma :) Én nyilván nem tudok annyit beleadni a közösbe. Ezt nyilván ő is tudja, de ő mondogatja mindig, hogy mindent meg szeretne adni nekem, és persze nekem is vannak vágyaim. Csak ha a kettőnk dolgai eltérnek akkor valahogy mindig az van amit ő akar. Ha majd házat építenénk akkor is az lenne végül amit ő akar, valami minimalista modern ház az erdőben vagy valami önfenntartó biogazdaság mert ez a mániája, az, hogy én ettől rosszullennék nem számít :) De akkor majd lakhat egyedül benne felőlem :)) Nem vagyok köteles mindent eltűrni.
2018. jan. 1. 14:43
 19/46 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagytok közös kasszán.

Miért nem magadnak veszel laptopot?

A kocsis dolog meg kiakasztó. Semmi közöd a pénzéhez. Majd ha akar, vesz magának olyant, amilyent akar.

Ez a házara is igaz, az is az övé lesz. Semmi közöd nem lesz hozzá.

Onkább örülj annak, hogy nem egy lepukkant albérletben laksz, mert a kérdésed alapján neked csak arra telne.

2018. jan. 1. 14:46
 20/46 anonim ***** válasza:
65%

Abban igazad van, hogy mindenki kiakadt, mert közös kasszán vagytok különböző fizetéssel.

Holott a közös kassza valóban jó dolog, ha mindkét fél közösnek tartja.

Akármit is gondolunk rólad, a pasid ugyanúgy lekezelő veled, mint itt a válaszolók. Pedig ő a párod, aki szeret, nem kellene kevesebbet gondolnia rólad, és valóban, mindkettőtök érdekét kellene néznie.

Ő választott téged a személyiségeddel, most mégis elnyom és tesz rád. Szerintem nem tart sokra, ha a szavaiból ez nem is látszik, a tetteiből lejön. Ha le is lépsz, nem hagysz majd űrt magad után, mert nem vagy elég fontos neki.

2018. jan. 1. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!