Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondoltok jogos a kiaakdás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok jogos a kiaakdásom? Hogy miért nem vesz semmit a párom?

Figyelt kérdés

A párommal már lassan 3 éve együtt vagyunk, és eleinte minden jó volt csak az utóbbi 1 évben romlott el. Mert úgy érzem néhány fontos jövőbeli tervben nem egészen egyezünk és ez most bukott ki. Én még egyetemen voltam végzős mikor összejöttünk, ő már dolgozott és tudni kell, hogy már akkor is elég jól ment neki. Persze nem ezért jöttem össze vele, hiszen honnan is tudhattam volna?(ezt majd később) Viszont amióta vele vagyok tudom és látom, hogy sorra bejönnek a számításai, és hogy mennyi pénzt keres nagyjából a vállalkozásaival, aminek nyilván örülök csak hogy...Ő nem akarja elkölteni még egy kis részét sem, merthogy az “kell” és befekteti mert komolyabb tervei vannak. Annyi van, hogy szép albérletben(!!!) lakunk, de nem egyszer költöztünk már, neki prémium alapanyagok és egészséges cuccok kellenek a főzéshez, meg évente párszor elvisz nyaralni bár azért is könyörögnöm kellett, (mert fél a repüléstől) hogy picit lazítson.

Amit viszont nem értek és nagyon zavar, hogy miért nem lehet lakást/házat venni? Hiszen tudom, hogy telne rá! És ideje lenne valljuk be mert engem kikészít ez az albérlet és bizonytalanság. De le lettem oltva, hogy az a pénz másra kell, nem szórja el ilyenekre meghogy majd pár év múlva ötször annyiért nézhetnék házat mint most az nem lenne jobb? Kocsira ugyan ez, nekem mindig álmom volt egy bizonyos típusú kocsi (megjegyzem nem elérhetetlen), és tudom, hogy megvehetnénk...De persze azt sem, pénzkidobás, biztos csak villogni akarok vele. És ezek nagyon rosszul esnek, amúgy így szeret meg úgy szeret de ha valamit tenni kell ami neki nem érdeke (pl a féltett pénzügyeit érinti) akkor már nem számítok, érdekes ez. Kinézek egy laptopot és akkor “ez sz*r, túlárazott” “minek neked ilyen?”. Mindenért majdnem könyörögni kell, én meg nem fogok. Persze tudom ezek nem tűnnek “first world problemsnek” de ha ő mondja, hogy közös kasszán vagyunk elvileg, hogy mindent meg szeretne adni nekem akkor miért nem teszi? Nyilván anyagiakban én nem tudok neki annyit nyújtani de minden másban igen, folyton mondják neki, hogy milyen szép/bűbáj barátnője van, milyen szerencsés, ő meg “tudom tudom”. Nem vagyok nagyképű sem, lehet úgy tűnik és ezt is próbálom szerényen mondani de tény, hogy az ágyban is irtó jó vagyok. Szóval szerintem ő nem lehet elégedetlen.

2018. jan. 1. 13:24
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
90%

Miért akarod te költeni a pasid pénzét? Mert jól szopsz?

(Nőként kérdem.)

2018. jan. 1. 13:29
 2/46 A kérdező kommentje:
Közös kasszán vagyunk :)
2018. jan. 1. 13:33
 3/46 anonim ***** válasza:
100%

...

Szerintem a barátod jól bánik a pénzével, vannak heppjei, de megteheti, hisz az ő pénze.

Közös kasszán vagytok, de nem bánsz jól a pénzzel(álomautó meg most lakásvásárlás?) Úgyhogy letojja a véleményed.

Valahol megértem, valahol nem. Szerintem nem tartja sokra a véleményed, (szerintem nem alaptalanul), de ő jár veled, nem én, szóval jobban kellene adnia arra, amit mondasz, hisz egymást választottátok párnak.

Ha nem szólhatsz bele közös kasszánál a közös pénzügyekbe, mert a véleményed kevesebbet ér, akkor nem vagytok egyenrangú társak.

Másrészt észérvből keveset tudtál felhozni, ami meggyőzte volna, de jól nézel ki is jól sz.psz, szóval gondolhatod, miért van veled.

2018. jan. 1. 13:33
 4/46 Noblesse Oblige ***** válasza:
98%

Ha közös kasszán vagytok is akkor illik megbeszélni a nagyobb kiadásokat, mert lényegében az ő pénzét költöd.

Egyszerűbb ha a magad részéből veszed meg a kiadásaid pl. Laptop.

2018. jan. 1. 13:36
 5/46 anonim ***** válasza:
81%
Valódi közös kasszánál ugyanúgy rendelkezhetnél a vagyona felett, mint ő. Nem úgy tűnik, hogy ez lenne.
2018. jan. 1. 13:36
 6/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban annyi pénze van, akkor ha kidobnának az albibol, akkor 2 perc alatt találna másikat.

Amúgy jól bánik a pénzzel szerintem.

2018. jan. 1. 13:40
 7/46 anonim ***** válasza:
98%

De ő keres jóval többet és ha befektet, akkor ahhoz vissza kell forgatni a tőkét nem hagyni állni egy ingatlanba, szóval igaza van. Meg mi az h elviteted maga nyaralni? Tiszta gyász vagy kisanyám... meg autó... ezeket te tudnád egyáltalán finanszírozni? Vagy csak a mágikus muffod gyanánt várod el? diiik

Ő keresi a sok pénzt. Valamit csak jól csinál, nem kéne belekotnyeleskedni. Jójó valahol értünk, de ne "erőszakoskodj" már ki olyan dolgokat, amiknek az árát te nem tudod megkeresni.

Vicces ez a "nem kell a péze, de azért mért nem vesz már autót, lakást?". Jó megint csak értjük biztonság, de ott a tőkéje az nem illan el adjon az biztonságot akkor. Majd lesz pénze jobb házakra stb.

De azért az utolsó gondolataid se rosszak. Bűbájos pofi + jó dugci = kiérdemlem az autót? Kicsit prostis csajszi. Könnyű úgy vergődni a közös kasszán, amikor te keresed a jóval kevesebbet.

2018. jan. 1. 13:41
 8/46 A kérdező kommentje:
1. Nem csak a külsőmet tudom nyújtani és nem csak ezért van velem, nem vagyok egy r*bi :) 2. Az ingatlan mióta rossz befektetés? Az már a miénk lenne, úgy rendezhetnénk be/alakíthatnánk ahogy akarnánk. Plussz a két kis kutyusért sem szólnának.
2018. jan. 1. 13:43
 9/46 anonim ***** válasza:
91%

Gáz vagy. Költsd a saját pénzed, vedd meg magadnak amit akarsz. Ilyen egyszerű.

23N

2018. jan. 1. 13:43
 10/46 anonim ***** válasza:
100%

Az ingatlan kb 7 évente 1 évig jó befektetés. Ezt az egy évet már lekéstètek, Kb 3 évvel, hamarosan jön az új mélypont, majd akkor kell venni.

Azért vennél házat, hogy berendezhesd? Tutti kommunikációból vagy hasonlóból van diplomád..

2018. jan. 1. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!