Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért akadt ki ezen a csajom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadt ki ezen a csajom?

Figyelt kérdés

1 éve járunk a csajommal, és most úgy gondoltuk összeköltözünk. Mondtam hogy jöjjön hozzám lakni, mert ő kolis, nekem viszont saját kecóm van. Eddig okés is volt, de mikor mondtam neki hogy kérek tőle bérleti díjat akkor nem értette miért. Mert hogy én úgyse fizetek lakbért hanem a lakásom havi részleteit így szerinte csak a rezsit és a kaját kéne feleznünk. De én úgy gondolom ha máshol lakna ott úgyis fizetne lakbért, azt hittem ez egyértelmű...de erre azt mondta hogy minek fizesse a lakásomat ha úgyse az övé. Ki mit gondol?

28/f

2016. jan. 18. 20:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim válasza:
Nocsak, emberi gesztusokat vélhetünk felfedezni a Kérdezőben...
2016. jan. 20. 16:26
 52/67 anonim ***** válasza:
egyetértek. Bár a házassági szerződés nem ördögtől való: végülis a házasságok kétharmada válással végződik és én a környezetemben sima megegyezésről nemigen hallottam. Ez kiküszöbölhetné a rondán végződő válásokat. (majdmindig az anyagiak miatt ronda a vége)
2016. jan. 20. 16:30
 53/67 anonim ***** válasza:

"44: valóban, miért is kérne főzésért (Ha tud) mosásért, takarításért a lány pénzt, azt a fiú eddig is megoldotta egyedül, nem kell rá dolgoznia a csajnak."

de a fiú is megoldotta egyedül is a lakásvásárlását. ha már nem lenne rajta hitel, akkor is kérnéd a lakbért a párodtól? ha igen, az hihetetlen smucig dolog, ha meg nem, akkor mégiscsak ki akarod használni azt a helyzetet, hogy a hitelre vett lakásod törlesztőrészlete miatt persze fizessen a másik.

hagyjuk már ezeket az odaszúrásokat, hogy biztos élősködők vagyunk, elítéljük a házassági szerződést. nem vagyok élősködő. ugyanúgy én se kértem a páromtól pénzt amikor nálam lakott, nem számolom ki miből mennyit használt, nem sajnálom rá a pénzem, főleg nem kérem el az övét. házassági szerződést sem írtam, pedig több pénzem van, jobb az állásom, jobb a családi hátterem, de összeházasodtunk, közös kassza van, nagyobb kiadásokat megbeszéljük.

a kérdésben hol volt szó rászorulásról? írták is mások, hogy ha segítséget kér, akkor adna. én is kisegítettem a páromat ha kellett. mindenki segítene a szerelmén ha valóban szükség lenne rá. de itt egyszerű albérlősdi játszadozásról van szó. hogy csakazért is fizessen bérleti díjat.

nekem igazából mindegy hogy ti hogy csináljátok persze. én nem jönnék össze olyannal, aki bérleti díjat szedne tőlem, mint ahogy én sem kértem soha. és ettől nem vagyok rossz ember, nem vagyok ingyenélő, sem kihasználós.

én elég cikinek érezném a helyzetet, ha a pénzüket dugdosnák a barátaim, akiket elfuvarozok, mert én úgyis arra megyek. jobban örülnék ha meghívna egy sörre hálából, vagy karácsonyra valami aprósággal kifejezné a háláját. de az hogy a pénzét adogassa, szerintem kényelmetlen.

2016. jan. 20. 16:59
 54/67 Laczkó68 ***** válasza:
100%
Nos,ha nő lennèk,ès èn lennèk a "csajod", maradnèk a kollègiumban. Te meg keressèl albèrlőt magad mellè. Rezsi,kaja, rendben,de lakbèr??? Ez akkor működne számomra,ha egyűtt bèrelnènk lakást.
2016. jan. 20. 17:02
 55/67 anonim ***** válasza:
0%
mindenkinek más a kényelmetlen. Nekem ingyen igénybe venni más lakását/ kocsiját.De neked ne legyen az.
2016. jan. 20. 17:06
 56/67 Laczkó68 ***** válasza:
100%
Nekem van saját lakásom,autom.De egy fillèrt nem kèrnèk a páromtól,(akit szeretek)lakhatásèrt, vagy ha elviszem pl vásárolnii,orvoshoz...stb.
2016. jan. 20. 17:29
 57/67 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudna/akarna albérletet fizetni,akkor albérletben lakna,nem koleszban!

Tud vagy akar albérletet fizetni??? Mert én addig tuti nem költöznék ki a koleszból,amíg nem tudok bérleti díjat fizetni.

Egy egyetemistától mondjuk nem lenne meglepő,hogy nem tud bérletidíjat prezentálni...

2016. jan. 20. 17:43
 58/67 anonim ***** válasza:
100%

Már miért fizetne lakbért, a te lakásod részleteinek egy részét, mikor az a te lakásod. Te vetted fel rá a hitelt, neki ahhoz semmi köze. Persze majd évekig fizeti a részletek egy részét, aztán mikor gondolsz egyet, és neked másik csaj kell, bukott egy csomó pénzt, és nincs lakása. (Az most lényegtelen, hogy jelenleg nem akarsz vele szakítani)

Avagy foglaljátok szabályos, törvényes szerződésbe a dolgot, hogy fizet a részletekbe, és idővel pl ha szétmentek, akkor te ezt az összeget visszafizeted neki. Ha nem mentek szét, hanem együtt maradtok, akkor kerüljön az ő nevére is a lakás.

Ahogy ezt így leírtad, az egy vicc!

2016. jan. 21. 18:07
 59/67 anonim ***** válasza:
100%

Rohadtul nem mindegy, hogy lakbért fizet valóban, vagy neked ad pénzt a lakástörlesztőre. Miért? Mert ha egy albérletet fizet az egy albérlet. Tiszta sor.

Ha a te lakástörlesztőd egy részét fizeti, azt a pénzt elveszti ha szakítotok, mert gondolom eszedben sincs neki visszafizetni, és a lakás sem lesz az övé még részben sem. Szóval kiadott egy csomó pénzt a semmire.

Mert ha fizetitek a részleteket együtt, előbb utóbb a lakás a TIÉD lesz. És a lány mit kap? Semmit! Pedig az ő pénze is benne van.

Ha van egy csöpp esze, nem megy bele.

2016. jan. 21. 18:29
 60/67 anonim ***** válasza:
0%
nem értem az előttem szólókat. Mit kap a lány a pénzéért? LAKHATOTT érte egy jó lakásban(nem a koleszban).
2016. jan. 22. 08:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!