Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs csajom, mi lehet velem a gond?
21 évesen volt az első csajom, bíztam benne de mint utólag kiderült amit be is vallott az az, hogy több mint 100-al lefeküdt már.. mikor azt hazudta, hogy külföldre megyen az xy gyárba dolgozni valójában beállt prostinak..
Köszönöm szépen..
A második csajomban megláttam benne valamit.. de mint utólag kiderült szegény túlságosan betegesen féltékeny csaj, + valami nála nincs rendben lehet családbeli megrázások miatt vagy nem tudom de nagyon bajos volt vele bármi is inkább szétmentünk.. reménytelen.. részben sajnálom őt..
És most itt vagyok úgy hogy két éve nem voltam már semmilyen nővel sem, és soha sem volt egy normális csajom.. az egyik azért jött velem össze mert egy nagy k.. a másik pedig azért mert ő senkinek sem kell neki már mindegy volt h kivel..
Kezd a dolog már nagyon idegesíteni.. 25 éves vagyok hasonló barátaimnak már családjuk van én pedig még nem tartok sehol sem.. fél évtől hosszabb kapcsolatom nem volt normális csajom pedig egy sem..
Szeretném én is a barátnőmet elvinni szép helyekre.. átélni együtt közösen sok minden szépet..
Én szerintem nem vagyok csúnya sem, átlagos testalkatú vagyok, 8 éve motorozok most már egy Literes Kawasakival.. már ha számít is ez valamit.. immáron 2 éve de még hiszitek vagy nem csaj nem ült rajta hátul..
Ez az amit én nem bírok felfogni, hogy hol a baj..
Nem beszélek én senkivel sem csúnyán, mindig kedvesen, lehet a durvaság hiányzik belőlem lehet nem sugárzik belőlem az igazi férfiasság vagy nem is tudom..
Válogatós sem vagyok egyébként annyira, korombeli csajokból 10-ből 8-al eltudnák képzelni szép estéket abból a 8-ból vagy 3-al komoly kapcsolatba is belemennék szóval kapásból 20 csajt is feltudnák sorolni a környékemen akivel szívesen randiznék..
Nem vagyok egyébként egy nagy diszkóboy, nem szeretem a piát és nem is cigizek.. lehet azok férfiasabbak akik igen?
Fent vagyok kettő társkereső oldalon is, ahol akik tetszenek rájuk írok de ha 100-ból 1 visszaír akkor sokat mondok.. 99 rám se néz..
Kicsit csendesebb típus vagyok egyébként..
Kezdek begolyózni.. segítsetek.. támpontot ötleteket esetleg baromi hatásos lélek feltöltő könyveket is ajánlhattok szeretek olvasni..
Ja van munkahelyem is valamivel átlagbér felett szóval csóró sem vagyok.. de azért gazdag sem.. megtudom becsülni a jót és persze nem szétverni a dolgaimat meg tudom vigyázni megbecsülni..
Én nem tudom mi a baj... ha van köztetek olyan aki ennyi szövegből bármit lát bennem én állok elébe, hogy elolvassam a véleményét..
Előre is köszönöm!
Elég hasonló csónakban evezek, én se értem ezt.
20F
Kiindulva a hasonló hasonlót vonz elvéből:
a fent említett 2 csaj egyikének sincs önbizalma szerintem, és szeretetéhesek is. Az első odaveti magát egy halom pasinak, majd a testét áruba bocsátja; vajon mennyire becsüli magát egy ilyen nő? Vagy még tele is van félelmekkel, ami miatt nem akar elköteleződni? Emellett hazudott is.
A második sem tartja sokra magát, a durva féltékenység azokban az emberekben alakul ki, akik lebecsülik magukat, nem szeretik magukat, ezáltal a másiktól várják a hiányzó szeretetet. És innen könnyű belecsúszni a megalkuvásba, a megfelelési kényszerbe, hogy ezzel vívja ki a másik fél szeretetét.
Benned hol vannak meg ezek a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!