Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Szívesen ismerkednék a környezetemben lévőkkel, de sajnos lövésem sincs, hogy kivel kellene...

Senki nem mozgat meg aki meg külsőre bejönne az a belső értékeivel eltaszít, túlságosan az anyagiak... Magam fajta egyszerű emberkével nem igen állna szóba...

Az utóbbi időben akikkel ismerkedtem, csak barát kategóriába akartak tenni, és volt egy lány aki visszatáncolt az exéhez, aztán kegyelemdöfésként leírta h ha nem így alakult volna akkor milyen jó páros lehettünk volna....

2015. nov. 30. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Éld az eleted, jarj el szorakozni aztan majd jon magatol. Nem lehet ezt megerőszakolni :) Vagy esetleg kerdezd meg valamelyik haverodat, hogy van-e valami csinos hölgy ismerőse. :)
2015. nov. 30. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Igyekszem elfoglalni magam és ha időm na meg az anyagi is engedi eljárok haverokkal/barátokkal beülünk sörözni...

Én nem szoktam inni, sokat vezetek, főleg most h új jogsi tanfolyam előtt állok :D

tudom h van még időm nem is akarom görcsösen csak még ilyen nem volt h nincs olyan aki megmozgat bennem valamit...

2015. nov. 30. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor az a lány nagyon gci volt!
2015. nov. 30. 18:45
 4/4 A kérdező kommentje:

nem tudok rá haragudni...

Az érzelmeket nem lehet befolyásolni...

Szerencsére megtanultam a sajátjaimat kordában tartani, míg nem érzem h valaki úgy nyitna felém addig nem lépek át egy határt...

2015. nov. 30. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!