Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gond, ha társkeresőn próbálkozom?

Figyelt kérdés

Élőben nem szoktam, mert úgy is elutasitanak.

legfőbbképp szerintem utasítanak el, mert ronda vagyok.

Társkeresőn regisztrálva vagyok, de nem igen írnak, akkor sem, ha én írok.

(kép nélkül vagyok, de majd lehet, valami szexibb csávót beteszek)

2015. nov. 6. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha hazugságra akarsz építeni, akkor te magad is egy nagy hazugság vagy, bocsi.

Ha már olyan "pozitív" a hozzáállásod, hogy "Élőben nem szoktam, mert úgy is elutasitanak." akkor ugyanezt fogod neten is megkapni!

2015. nov. 6. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Élőben úgyis kiderül a hazugságod. Kép nélkül meg a többség nem ír vissza, ezen ne lepődj meg.
2015. nov. 6. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak annyiban gond, hogy pazarlod az idődet. Előbb-utóbb úgyis kérnek képet, vagy találkozni akarnak élőben, és ha meglátják, hogy ronda vagy, nem állnak többet szóba veled.
2015. nov. 6. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát próbálj előnyösebben kinézni, pl. előnyös hajviselet kéne.

Nyugodtan társkeresőzz, de mindenképpen képpel, nem szeretjük ha nincs kép. És igazi, saját, előnyös képet tegyél fel.

És élőben is próbálkozz, kedves lányoknál, de ne nyomulj, sokáig csak barátkozz, és ha megismerték a belsődet, akkor lehet rájuk hajtani.

2015. nov. 6. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!