Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gond, hogy társkeresőn nincs semmilyen szabadidős képem csak profilképek vannak fent?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szórakozok és az ismerőseim se tudnak valami jó képet csinálni és látom sokaknál vannak színesebb változatosabb képek. Pedig én szeretek kimozdulni itthonról, nem szeretek egész nap itthon ülni, de a képeimen ez nem látszik. Ez gond lehet, lányok titeket kérdeznék főként, kíváncsi vagyok, hogy ti mennyire nézitek azt, hogy mennyire változatos.2015. nov. 17. 18:47
1/3 anonim válasza:
Annak idején én sose írtam rá olyanra, akinek csak "igazolványképei" voltak fent. Pont amiatt, amit te is írsz: ezekből nem látszódik, hogy bármit is csinálna, én meg aktív vagyok, nem szeretek otthon ténferegni.
29N
2/3 A kérdező kommentje:
De leírom, hogy nem szeretek egésznap itthon lenni attól, hogy ez képeken nem látszik.
2015. nov. 17. 18:55
3/3 anonim válasza:
Egyszer olvastam valahol a neten, hogy a nők szerint a legérdekesebb adatlapok az alábbiak:
- legalább 5 kép
- érdekes beállítások, helyszíneken készített képek
- viccesek vagy hobbihoz kapcsolódó képek
-kedves vagy hatásos profilkép. Hogy hatásos alatt mit értenek, arra nem tért ki, de gyanítom valami olyamit értenek alatta, ami nem egy unott pofa, hanem érződik a kisugárzásod rajta. Bár kisugárzás egy-két képről...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!