Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond?

Figyelt kérdés

Szeretem a nő társaságát keresni szeretek neki udvarolni és a kedvében járni, de lassan 3 éve minden igyekezetem kudarcba fulladt, pedig nem vagyok az a egyszerre több vasat a tűzben tartó típus és az értékrendemmel is tisztában vagyok...

Nem akarom magam sajnáltatni de már már oda jutottam h ezen elgondolkodom...

Tudom a külső megfog ez sajna nálam is így van mindenkinek van ízlésvilága de hogy nem futok bele abba akivel el tudnék többet is képzelni...

2015. okt. 27. 22:38
 1/3 Fish1 ***** válasza:

Milyen formában udvarolsz nekik és mennyire keresed őket?

Ha rámenős vagy, az lehet gond.

2015. okt. 28. 04:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt így ennyiből nehéz megítélni, de lehet, hogy valamivel gond van. Beszédstílus, kifejezési mód, lehet, hogy teszel valamit, ami sok, vagy lehet, hogy pont nem teszel valamit amit kellene. Az is lehet, hogy rossz helyen keresed a megfelelő hölgyet.
2015. okt. 28. 07:53
 3/3 A kérdező kommentje:
pedig nem vagyok az a nagyon nyomulós szerintem egy egészséges érdeklődést tartok fent a másik iránt...
2015. okt. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!