Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj? A külsőmmel lehet gond vagy mivel? 20L
Az a helyzet,hogy volt egy srác aki nagyon tetszett mind külsőleg,mind amiatt ahogy bánt velem eleinte. Az ahogy megismertem a véletlen műve volt,aztán mindig teljen különböző helyeken de összefutottunk,volt,hogy néhány órát is átbeszélgettünk. Kedves volt velem,úgy tűnt legalábbis én azt hittem,hogy akar tőlem valamit,mert célozgattak rá a barátai is,hogy itt lesz valami. De aztán jöttek apróbb jelek amiből levágtam,hogy ez nincs így,például a legalapvetőbb ,hogy facebookon nem jelölt vissza. Aztán az,hogy elég nyögve nyelősen írt vissza az üzenetekre. Később már előttem mondta,hogy húú ez a lány milyen jól néz ki ,meg az meg amaz..vagy a lelki problémáját hallottam ahogy a barátjának mesélte egy gyönyörű lányról.
A lényeg az,hogy nem értem velem mi a gond,hogy én miért nem számítok neki potenciális barátnő jelöltnek? Lehet csúnya vagyok? Akkor már mondjak le arról,hogy a mai velem egykorú srácokkal bármi is legyen?
Volt már barátom nem egy,de az már jó pár éve volt. Az is baj,hogy ezek miatt állandóan eszek,így is sokat híztam,de most nem is bírom abbahagyni az evést,mert a lelkem őrli a dolog :( nem vagyok kövér,de túlsúlyos sem.
Feltűnt az utóbbi pár évben mintha kerülnének a fiúk,én szóba se jövök,hogy jó lehetnék,nem értem egyszerűen nem.de biztos az a magyarázat,hogy nem vagyok elég "jó csaj". Ja megyek is macskát nézni.. :d
Nem az én idiotizmusom a kérdés, hanem kiskegyedé.
20 éves vagy, ő lett volna az első barátod, rácsesztél,
Majd jön 10 másik,
Veled egykorú vagyok,de attól még nem tudom megmondani vakon,hogy a külsőd,vagy sem :D
Bár szerintem nem,akkor nem is kezdeményezett volna a srác.
Érzelmileg kiegyensúlyozott, tartós kapcsolatban már élt nő nem kérdez ilyen ovis szinten. Szövegértés 5-ös, maradjunk annyiban,
Majd jön egy srác, akivel együtt leszel hozamosabb ideig, nem leszel ilyen kis tapasztalatlan, és mindjárt feloldódik a kételyed az önbizalom tengerében,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!