Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért akadt ki ezen a csajom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadt ki ezen a csajom?

Figyelt kérdés

1 éve járunk a csajommal, és most úgy gondoltuk összeköltözünk. Mondtam hogy jöjjön hozzám lakni, mert ő kolis, nekem viszont saját kecóm van. Eddig okés is volt, de mikor mondtam neki hogy kérek tőle bérleti díjat akkor nem értette miért. Mert hogy én úgyse fizetek lakbért hanem a lakásom havi részleteit így szerinte csak a rezsit és a kaját kéne feleznünk. De én úgy gondolom ha máshol lakna ott úgyis fizetne lakbért, azt hittem ez egyértelmű...de erre azt mondta hogy minek fizesse a lakásomat ha úgyse az övé. Ki mit gondol?

28/f

2016. jan. 18. 20:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
0%
úgy látszik nem sokan osztják majd a véleményemet, de szerintem azt az összeget, amit eddig kolira fizetett, önként fel kellett volna ajánlania neked. Kolira, albérletre , lakhatásra mindenképpen fizetne, akkor neked miért ne fizetne érte? (gondolom egy albi drágább is lenne, mint nálad lakni, de a kolesz ára még kibírható) Ha nem fizeti ki, az olyan ingyenélősködésnek tűnik a szememben.Végülis még neked is fizetned kell a részleteket, kicsit levehetne a terhekből, ha már ott lógatná a lábát nálad..Biztos vagyok benne, hogy nem a havi részlet felét kérnéd el tőle.
2016. jan. 20. 00:31
 22/67 anonim ***** válasza:
100%

"amit eddig kolira fizetett, önként fel kellett volna ajánlania neked."

Ebben teljesen igazad van, sőt többet is, mert a rezsi+kaja ráeső része vélhetően többre jön ki, mint egy kolesz.

De a kérdező itt arról beszél, hogy ezen felül akar bérleti díjat beszedni, ez pedig szerintem már nem elvárható.

2016. jan. 20. 07:45
 23/67 anonim ***** válasza:
0%

Előtted írtam. Szerintem félreértetted a kérdést feltevő srácot. idézem:...így szerinte (mármint a lány szerint)csak a rezsit és a kaját kéne feleznünk.... sőt ,ezután egyértelműen leírja a srác, hogy :eddig is fizetnie kellett a lakhatásért a lánynak a koliban, itt miért ne kellene valamennyit fizetnie...Nem házasok, nincsenek közös kasszán.Összegezve: szerintem fizetnie kellene legalább annyit a lakhatásért, mint azt a koliban tette, fizetnie kellene a kaja felét (a koliban is evett és az is pénzbe került. ) A rezsi felét is illene (bár az benne van a koli díjában, de ennyit megér a kényelme és az, hogy nem koliban nyomorog)Máskülönben olyan az egész, hogy beleül a készbe élősködni valakin, miközben a valóság az, hogy a kolihoz képest jobb helyre menne és miért is lenne ez ingyen???. Nem pr*sti a csaj, nem?Nem természetben fizet a lakhatásért, gondolom.Egyébként a lányok ilyesféle felháborodott hozzáállása váltja ki végül a nem egyenjogú, tárgyiasított hozzáállást a fiúk részéről. Idejön ingyen lakni? akkor az lesz, amit én (fiú) mondok, itt szava sem lehet

.

2016. jan. 20. 08:55
 24/67 anonim ***** válasza:
0%
Még valami lemaradt:..de erre azt mondta hogy minek fizesse a lakásomat ha úgyse az övé.. rossz szemszögből nézi a csaj: nem a fiú lakását fizetné, hanem a saját lakhatásáért fizetne valamennyit.
2016. jan. 20. 09:02
 25/67 anonim ***** válasza:
100%
24: A lakhatásért bőven elég a rezsit fizetni a lánynak, hiszen azért cserébe, hogy ő mondjuk pluszba fizetne "lakbért", semmit sem kapna. A srác bármikor kirakhatja a lakásából, amihez neki tulajdonjogilag semmi köze. Nyilván szerződést sem írnak. Úgyhogy ilyen alapon az ember elvárna valamit azért cserébe, hogy fizet a lakhatásért.
2016. jan. 20. 10:06
 26/67 anonim ***** válasza:
15%
25: az albérletből is bármikor kirakhatják, mégis fizetnie kell. Tévedés: nem a lakhatásért fizeti a rezsit. A rezsivel azt fizeti ki, amit elhasznál.(áram, víz, közösköltség, kuka, kábeltv, stb) a te verziód szerint a lakhatásáért valójában semmit se fizet.
2016. jan. 20. 10:21
 27/67 anonim ***** válasza:
0%
25: (még valami)..hiszen azért cserébe, hogy ő mondjuk pluszba fizetne "lakbért", semmit sem kapna. De igen., kapna: OTT LAKHATNA
2016. jan. 20. 10:22
 28/67 anonim ***** válasza:
0%
Én is ingyen akarok pesten lakni!!(rezsi felét és kajámat fizetem)mi kell hozzá? egy pasi, akinek saját lakása van?? Ha tudtok ilyet, szóljatok, kéne egy.
2016. jan. 20. 11:02
 29/67 anonim ***** válasza:
100%

Amint a 8-as válaszban már leírtam,bármilyen pénzt adna a csaj a lakás fenntartására,onnan jogilag is részt kérhetne a lakás árából később.(ezt a válásomkor tudtam meg)Mivel a lakáshitel törlesztőrészlete is a lakás értékét képezi.stb

Kivéve ha írnak bérleti szerződést.

Ami akkor lenne jogilag tiszta,ha a kérdező adózna utána.

De gondolom esze ágában sincs.

Ennek tudatában,(is)jobban át kellene ezt a lakbér kérdést gondolnod!

8-as

2016. jan. 20. 11:11
 30/67 anonim ***** válasza:
100%
Mint annyian mások előttem, szerintem is pofátlanság bérletit kérni tőle. Ez olyan mintha lakótársként kezelnéd, nem a barátnődként. Ha ilyen anyagias vagy, a kapcsolatotokba kerülhet ez az összeköltözés.
2016. jan. 20. 11:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!