Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom prosti . Mit csinaljak?
Lehet ,hogy hülyeséget írok ,de miért nem próbálsz meg neki segíteni ,másik "foglalkozást"/munkát találni. Próbáld meg kiszakítani ebből a környezetből és éreztesd vele ,hogy normális élettel és megtud élni.
Mármint én ha egy ilyen lányba zúgnék bele ,akkor megpróbálnám kimenteni ebből a helyzetből és elölről kezdeni normális élettel a múltat lezárva.
o azert "szakitott" mert nem akarta hogy meg rosszabb legyen ha mondjuk honapokkal kesobb kiderul , a lenyeg az hogy o is engem akar , ne a szakitas teman legyetek ki akadva
utolso , a csaj igazabol nem a penz miatt csinalja , egyenlore nem jottem ra miert jo ez neki .. azt mondja utalja azokat akik vele vannak es nem elvezi , viszont nem erzem azt hogy 2 het utan jogom lenni kiszakitani az eletebol , + videki , szoval ez tortenne , valoszinuleg haza koltozne
Én is arra felé terelném hogy váltson munkàt, de csak akkor ha valóban mindketten ugyanazt érzitek. Sőtt neki talán jobban is akarnia kell, hiszen neki kell változni.
A másik viszont hogy azt írod 20 éves vagy, nem lenézően mondom de még előtted az élet, semmi sem garancia arra hogy a csajjal fogod leélni az életedet,mégha változtat is, borzasztóan fiatal vagy még....
Ha egyébként minden jó, akkor segíts neki más munkát szerezni. Ez hosszútávon neki sem alternatíva. Később, ha sikerül neki más munkát szerezni ne emlegesd ezt fel neki és ne vágd a fejéhez.
Hány éves egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!