Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajom az exét és engem is szeret Nem tudom mit tegyek fogadjam el ezt vagy mit csináljak?
Az egy dolog, hogy nem lehet egy kapcsolatot teljesen kitorolni, de ettol fuggetlenul le tudja az ember zarni magaban.
Szerintem akkor erdemes uj kapcsolatba kezdeni, ha az ember maximalisan arra a kapcsolatra tud koncentralni.
Szerintem tisztazd vele, hogy vagy veled van, vagy a volt baratjaval, de az senkivel szemben nem fair, hogy veled van, kozben meg agyilag/lelkileg egy masik kapcsolatban el meg.
Ez egy nagyon kényes dolog.....Nagyon nem mindegy mióta vagytok együtt?!!!
Ha az előző kapcsolatát nem tudta bezárni akkor Veled ba**ik ki, és Te hagyod, mert szereted. De ez így nem szerelem csak rajongás a részedről....csak áltatod Magad!!! Ez nem lesz rendesen működő kapcsolat.
Ha valaki egy szakítás(főleg elhagyás)után van és folyton a régi kapcsolata után sóvárog akkor az többnyire arra vezethető vissza, hogy a jelenlegi kapcsolatában nem találta meg az igazit, de egyedül sem akar maradni, mert fél a depressziótól.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!