Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért akadt ki ezen a csajom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadt ki ezen a csajom?

Figyelt kérdés

1 éve járunk a csajommal, és most úgy gondoltuk összeköltözünk. Mondtam hogy jöjjön hozzám lakni, mert ő kolis, nekem viszont saját kecóm van. Eddig okés is volt, de mikor mondtam neki hogy kérek tőle bérleti díjat akkor nem értette miért. Mert hogy én úgyse fizetek lakbért hanem a lakásom havi részleteit így szerinte csak a rezsit és a kaját kéne feleznünk. De én úgy gondolom ha máshol lakna ott úgyis fizetne lakbért, azt hittem ez egyértelmű...de erre azt mondta hogy minek fizesse a lakásomat ha úgyse az övé. Ki mit gondol?

28/f

2016. jan. 18. 20:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
96%
A berleti dij szerintem tulzas, a rezsi, kaja, stb fele lett volna megfelelo. (szerintem)
2016. jan. 18. 20:49
 2/67 anonim ***** válasza:
96%

Lakótársat akarsz belőle csinálni?? Inkább keress lakótársat és nem költözzetek össze!

Én se fizetném a te lakásod részleteit,főleg,hogy csak a csajod és semmi komolyabb.

Egy idő után úgyis a fejéhez b,,sznád,hogy "ez az én lakásom"!

3/67 anonim ***** válasza:
96%
A rezsi megfelezését még értem, de azt viszont nem, hogy a "csajod" miért fizessen bérleti díjat. Ha ennyire szükséged van arra a párezer forintra, akkor jobb lett volna, ha csak úgy kölcsönkérsz tőle, vagy mondod, hogy szorult helyzetben vagy, és segítsen ki. De így, ilyen formában, hogy meghívod magadhoz, aztán az anyagi szolgáltatást elvárod tőle, mint jogos jussod, így nem valami lovagias tett.
 4/67 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a normális, hogy a költségek ráeső részét fizeti, azaz a rezsit és a kaját, esetleg más háztartási eszközök bevásárlását kéne feleznetek. Egy egészséges párkapcsolatban, ahol a felek szeretik egymást, ez a természetes. Emellé pluszba lakbért kérni pofátlanság, olyan, mintha te csak azért akarnád, hogy hozzád költözzön, hogy ebből szerezz pénzt. Akkor lenne egy icipicit értelme a plusz bérleti díjnak, ha legalább az ő nevére is íratnád a lakásodat. Így viszont ő csak beköltözik gondolom, bejelentitek hozzád, de bármikor kirakhatod, mert a tiéd az ingatlan. Nem járhatsz a végén úgy, hogy esetleg kiforgat belőle, szóval abszolút nem jogos, hogy a ráeső költségeken kívül még plusz pénzt akarsz tőle kérni.
2016. jan. 18. 20:50
 5/67 anonim ***** válasza:
100%

Lakbért valóban nem kérhetsz tőle jogosan mert ugye ez a te saját hiteled, neki semmi köze ahhoz a lakáshoz.

Albérleti díjhoz pedig szerződést kellene írnotok, most komolyan képes lennél megtenni ezt a barátnőddel (nem is értem miért "csajom"-nak hívod...)?

Annyit elvárhatsz, hogy amíg ott van addig a rezsi felét fizeti, kaját pedig közösen vesztek.

2016. jan. 18. 20:50
 6/67 A kérdező kommentje:
most az hogy csajomnak hivom csak egy dolog de komolyan gondolom vele ezert koltozunk ossze
2016. jan. 18. 20:58
 7/67 anonim ***** válasza:
95%
Igen, az csak egy dolog. Az meg egy másik, hogy bérleti díjat akarsz szedni tőle. Vagyis azt akarod, hogy ő fizesse a hiteled egy részét. Kíváncsi vagyok, hogy még mennyi "csak egy dolog" van még a kapcsolatotokban.
2016. jan. 18. 20:59
 8/67 anonim ***** válasza:
89%

Hát ez apám elég f..zari dolog volt.Az ember a barátnőjétől nem kér ilyet!

Valószínűleg a kaja és a rezsi felét meg magától is kifizette volna.

Ügyvédtől tudom,hogy ha belefizetne a részletedbe lakbér gyanánt akkor akár jogilag is részt követelhetne a lakásodból.

Sőt még lakbér sem kell hozzá.Elég az összeköltözés és az,hogy ad neked bármire is pénzt.

F40+

2016. jan. 18. 21:02
 9/67 anonim ***** válasza:
95%
Hogy lehetsz ennyire anyagias, ember?
2016. jan. 18. 21:03
 10/67 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ha komolyan gondolnád nem kérnél lakbért
2016. jan. 18. 21:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!