Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadt ki ezen a csajom?
1 éve járunk a csajommal, és most úgy gondoltuk összeköltözünk. Mondtam hogy jöjjön hozzám lakni, mert ő kolis, nekem viszont saját kecóm van. Eddig okés is volt, de mikor mondtam neki hogy kérek tőle bérleti díjat akkor nem értette miért. Mert hogy én úgyse fizetek lakbért hanem a lakásom havi részleteit így szerinte csak a rezsit és a kaját kéne feleznünk. De én úgy gondolom ha máshol lakna ott úgyis fizetne lakbért, azt hittem ez egyértelmű...de erre azt mondta hogy minek fizesse a lakásomat ha úgyse az övé. Ki mit gondol?
28/f
Haha,nem gondoltam,hogy az én volt pasimhoz van még hasonló,de íme!(mondjuk te még kispályás vagy hozzá képest)
Szerintem költözzetek össze a volt pasimmal! :-)
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Ha már a rezsitek felét kéred, az legyen elég, mert a többit erős túlzásnak tartom!
Egyébként meg szerintem, nem szereted te ezt a lányt annyira, hogy meg is érdemeld!!!
Gondolom a kislány maradt a koleszban, ami érthető is!
Ő csak hozzád akart közelebb lenni, nem albérletet keresett! :)
Elég nagy toplák vagy. :D Volna pofád lakbért kérni tőle úgy, hogy te hívod oda magadhoz, ráadásul nem bérlitek a lakást hanem a tiéd.
Hogy kérhetsz ilyet a barátnődtől? A "csajom" megnevezés meg tiszteletlen és leírja a kapcsolatotok velejét. Szerintem most azonnal szakíts vele, és majd akkor köszönj felé ha már képes vagy normális párkapcsolatot kialakítani, normális értékrendekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!